Je denkt erover na om een blog te starten? Of je begon vol enthousiasme een weblog, maar je bent achteraf gezien niet zo tevreden over het opzet ervan? Je startte een blog maar het aantal bezoekers valt behoorlijk tegen? Dan is de bloggersgids je op het lijf geschreven!

Deze pagina bevat artikelen over zowat alle aspecten die een cruciale rol spelen bij het opzetten van een “succesvol en kwalitatief” blog. Gaande van het voorafgaandelijk denkproces tot en met de promotie van je weblog. Alles in min of meer chronologische volgorde. Dit is zowat het beste dat ik je op het gebied van “de betere blogtip” kan meegeven. Moge één en ander voor jou een bron van inspiratie zijn!

Belangrijk: Indien je wat aan deze pagina hebt, zou ik het leuk vinden als je ‘m zou willen delen via social media. Maak ook je vrienden, familie, kennissen en collega’s blij!

 

Bloggersgids

 

Vooraf…

 

Je blog opzetten

 

Indeling van je blog

 

Waarover bloggen

 

Bloggen in praktijk

 

(meer) Bezoekers naar je blog?

 

Je blog bovenaan in Google?

*= Voor gebruikers van WordPress.org (eigen domein)

 

Je blog als een business?

Nog meer vragen?

Klik onderstaande link aan en je vindt de Blogtrommel.com zoekmachine. Tik een zoekterm in en druk vervolgens op Enter. Je krijgt snel toegang tot de beste blogtips van mezelf én van een tiental gewaardeerde collega’s:

Blogtrommel.com zoekmachine voor blogtips

Liever video’s kijken dan artikels lezen?

Bezoek dan de Blogvideotheek. Ook hier komen diverse issues rondom het opzetten van een blog aan bod.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten.