Homesocial mediaBlogzone Nederlands: een Facebook-groep door en voor enthousiaste bloggers
0
(0)

Bloggen is best leuk, maar af en toe ook een beetje eenzaam. En dan is het fijn als je aansluiting kan vinden bij collega-bloggers. Op Facebook zijn er gelukkig heel wat groepen voor bloggers actief. Zo is er Blogzone Nederlands. Een relatief kleine, maar dynamische groep enthousiastelingen met een groot hart voor het blog(gen).

Leestijd: minder dan 2 minuten

Blogzone Nederlands kwam er op initiatief van Angie (van She Can Blog). Zij vindt het leuk om andere bloggers te helpen en te ondersteunen bij de groei van hun project. Toen Angie me vroeg om mee de schouders te zetten onder Blogzone Nederlands heb ik even getwijfeld. Maar niet lang, je kent me…

Samen proberen we van blogzone Nederlands een plek te maken waar bloggers zich danig op hun gemak voelen. Zoals vaak het geval is in Facebook-groepen voor bloggers is er flink wat gelegenheid om links naar je blogs te delen. Je blogproject in de spotlights zetten, altijd mooi meegenomen toch?

Iedereen is trouwens welkom bij Blogzone Nederlands, of je nu veel of weinig ervaring hebt, blogt voor je beroep of puur voor de fun. Die mix is zo leuk! Trouwens, waarschijnlijk leren wij ook van jou. Aarzel dus niet om je kennis en ervaring met ons te delen.

Maar daarnaast willen we een platform creëren waar bloggers op zoek kunnen gaan naar manieren om hun blogproject naar een hoger plan te trekken.

En loop je ergens tegen een probleem aan? Voel je vrij omdat in de groep te delen. We proberen oplossingen aan te reiken en vooral veel van elkaar te leren. Dat alles in een omgeving waarin weinig moet en veel mag.

Als lid van Blogzone Nederlands mag jij:

  • Algemene blogvragen stellen
  • Vragen en twijfels rondom je eigen blogproject delen de groep (we proberen je te helpen)
  • Meedoen aan threads waarin je jouw blogposts kunt promoten
  • Mee brainstormen in polls
  • Meedoen aan blog-challenges
  • Op zoek gaan naar toffe samenwerkingen met andere bloggers in deze groep!

Dus heb je als blogger nood aan een klankbord, goeie raad, inspiratie of een duwtje in de rug? Blogzone Nederlands is misschien iets voor jou.

Zien we je daar?

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?


In: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.