Sharp Ben?

Zemanta Related Posts ThumbnailIk heet je welkom op deze site!

Concreet kan je hier terecht voor onder meer:

Naar het schijnt wil menig blogbezoeker eerder vroeg dan laat weten wie of wat er achter een blog zit. Vandaar dus deze pagina. Eerder vanuit het besef dat ikzelf – zeker in het kader van dit blog – het goede voorbeeld moet geven dan uit noodzaak.

Sharp Ben dus. of gewoon Ben voor vriend en vijand. Belg, prille veertiger en naast een af en toe scherpe, maar meestal erg milde pen, ook gezegend met ernstige fysieke beperkingen. Niks dat medelijden hoeft op te wekken, evenwel en al helemaal niks om online in rekening te brengen. En het is goed zo.

Ik ontdekte de kracht van het bloggen aan de vooravond van 2010 en ik was meteen verkocht. Schrijven, verhalen vertellen, meningen verkondigen en zo stenen in de kikkerpoel gooien; het heeft er dan ook van jongs af aan ingezeten.

De bezoekersaantallen van die eerste paar blogs vielen echter behoorlijk tegen. Maar eerder dan bij de pakken te blijven zitten, ging ik op onderzoek uit om erachter te komen hoe het kwam dat sommigen bijna alles voor elkaar krijgen op het internet terwijl anderen zelfs na jaren nog geen deuk in een pakje boter bloggen.

En aldus komt Blogtrommel.com (BT) om de hoek kijken. Een intussen wat uit de hand gelopen hobbyproject met het doel collega-bloggers te helpen om via hun blog een steen te verleggen. Ik ben een gelukkig man, mocht blijken dat dit blog zo af en toe een blogger inspireert of (opnieuw) op weg zet.

Indien je contact wil opnemen dan kan dat. Vragen staat vrij en van jouw feedback leer ik naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens wat!

Voor nu wens ik je alvast veel plezier op dit blog!

 

10 Responses

Show all responses
 1. Rosita
  26 oktober 2016
 2. Herma
  10 mei 2016
 3. Nele De Deyne
  7 februari 2016
 4. Mirjam
  27 mei 2015
  • Sharp Ben
   28 mei 2015
 5. Frank
  10 januari 2015
  • Sharp Ben
   10 januari 2015
 6. Mariska
  6 januari 2015
 7. kari
  10 september 2014
  • Sharp Ben
   11 september 2014

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.