Homebeter bloggenBloginspiratorMassa’s ideeën voor blogberichten (in minder dan 2 minuten)
0
(0)

Vind jij het ook lastig om steeds weer met nieuwe ideeën voor blogberichten te komen? Geen paniek. De redding is dichterbij dan je denkt.

Inderdaad, in plaats van doelloos naar een knipperende cursor te staren of eindeloos te zitten piekeren, kan je maar beter gebruik maken van een paar online tools. Zo is daar bijvoorbeeld Question Generator. De tool is heel eenvoudig te gebruiken en ook nog eens gratis.

Question Generator, is het wat?

Geef enkele trefwoorden in omtrent datgene waar je wil over bloggen, kies je taal en kijk waar Question Generator zoal mee komt aanzetten. Zoals vaak het geval is bij dergelijke webtools kan je niet in het Nederlands werken, maar wel in het Engels, het Spaans of het Frans. Maar nadien de vertaalslag maken is geen probleem, toch?

Zoals ik het aanvoel werkt Question Generator het best wanneer je slechts enkele woorden ingeeft (geen lang focus trefwoord).

Handig is dat je je lijst met suggesties meteen kan downloaden voor later gebruik (je krijgt een Excel-bestand). Leuk om op te nemen in het informatiesysteem van je blogproject. Wie dat wil kan gratis een account aanmaken. Een must is dat echter niet. Het belangrijkste voordeel is dat dan je zoekopdrachten worden bijgehouden.

De suggesties waar de tool mee op de proppen komt zijn gebaseerd op hetgeen mensen daadwerkelijk intikken in de zoekmachines. Ga er dus mee aan de slag en je kan stappen maken met je blog op het vlak van SEO.

Conclusie?

Succesvol bloggen, dat is vooral kunnen inspelen op behoeftes en vragen van lezers. Maar dan moet je natuurlijk wel wéten wat die vragen zijn. Onder meer met de suggesties van Question Generator kan je gerichter op zoek naar blogonderwerpen die voor jouw blog het verschil maken.

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?


In:

Eén reactie op “Massa’s ideeën voor blogberichten (in minder dan 2 minuten)”

  1. Eve avatar
    Eve

    Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.