(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsGeen categorie5 blogtips van professionals

5 blogtips van professionalsLaat ons eens even kijken wat wij zoal kunnen leren van professionele bloggers. In de eerste plaats omdat het kan en mag, maar ook omdat de tips en wenken al bij al redelijk makkelijk in de praktijk te brengen zijn. Dat laatste is overigens niet hetzelfde als “zo gepiept”. Laat dat u vooral niet tegenhouden. 5 blogtips van professional bloggers:

U en ik, we worden feilloos uit het rijtje gehaald en aan de schandpaal genageld (zo voelt het toch een beetje). Ach, het is maar de vraag of dat zo erg is. Diegenen onder u die zich graag het aura van de pro aanmeten, weten na het lezen van dit artikel wat hen te doen staat.

Foto bij je artikel in Google (Indigo Webstudio)

Het staat vast dat je linkje vaker wordt aangeklikt in Google’s zoekresultaten wanneer het is “verrijkt” met een plaatje. Hier leert u hoe u relatief eenvoudig zo’n rich snippet maakt.

De “omgekeerde ui methode” (Internet Marketing Universiteit)

U mag gerust zijn, beste lezer. Dit is geen kookblog maar een manier om meer (gratis) bezoekers uit Google te trekken zonder daarom per se uw hele blog te herdenken of een boel nieuwe artikels te schrijven. Klinkt als muziek in de oren? Bekijk dan deze video.

U vraagt zich af wat weblogs te maken hebben met webwinkels? Dat begrijp ik. Maar als u zich wel eens afvraagt waarom zo weinig mensen zich op uw nieuwsbrief abonneren (en wat eraan te doen is), dan moet u puntje 2 van dit artikel even lezen.

Verleidelijke Headlines Schrijven Voor Mens & Robot (Internetalchemie)

 

Met enige zin voor overdrijving zouden we kunnen stellen dat wanneer u uw blogposts van goeie titels voorziet, al meer dan het halve werk gedaan is. Wat is dan precies een goede headline? U leest het hier!

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


2 reacties op “5 blogtips van professionals”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.