De belangrijkste blogtip? Schrijven, verdorie!

De belangrijkste blogtip? Schrijven, verdorie!

Stappenplan schrijven of bloggenAls je van je blog een succes wil maken anno 2016, dan helpt het als je een goede blogniche vindt. En omdat de SEO ervoor moet zorgen dat je blog bezoekers kan aantrekken via Google, is een beetje zoekwoordenonderzoek ook nooit weg. Als de verschillende social media-kanalen dan ook nog eens lezers naar je blog kunnen brengen, ben je een heel eind op weg. Geen wonder dat menig blogger meer dan eens vergeet stil te staan bij de belangrijkste blogtip van allemaal: schrijvende meters maken!

Dat laatste klinkt een beetje als een bevel en dat is het ook gewoon, natuurlijk. Je kan er nu eenmaal niet omheen dat er wel genoeg materiaal (content) moet zijn om te SEO-en, te delen en te promoten. Artikelen schrijven zou daarom steeds je topprioriteit moeten zijn.

In deze blogpost wil ik daarom graag nog eens mijn beste artikelen samen brengen die (de organisatie van) jouw schrijven vooruit kunnen brengen. Rechttoe rechtaan en met een minimum aan theoretisch gezwets Tenzij het er om gaat om je brein in schrijfmodus te brengen.

Een beetje peptalk vooraf?

Inspiratie opdoen

Jezelf organiseren

Het schrijven zelf

Zo, dat was ‘m dan, mijn belangrijkste blogtip. Hij is sexy, noch spectaculair. Maar op termijn wel duivels efficiënt. Doe er dus schaamteloos je voordeel mee!

 

photo credit: ^@^ina (Irina Patrascu) via photopin cc

3

6 Responses

Show all responses
 1. J M
  21 augustus 2017
 2. Blog tip
  9 december 2016
 3. Gustavo Woltmann
  12 september 2016
 4. Natasja
  11 januari 2016
 5. Chris verhoeven
  10 januari 2016
 6. Japke
  10 januari 2016

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.