Homebeter bloggen5 interessante Youtube-kanalen voor gevorderde bloggers
0
(0)

Waar blijf je als blogger de inspiratie vandaan halen? Op Youtube, bijvoorbeeld. Hierbij dus enkele Youtube-kanalen voor gevorderde bloggers. De voertaal is meestal het Engels. Je kan dat jammer vinden, maar je krijgt dan ook tips die je niet op elke straathoek hoort.

Voor gevorderde bloggers?

Laten we het erop houden dat de meest voor de hand liggende blogtips hier niet aan bod komen. Deze Youtube-kanalen richten zich op mensen die echt wel al een deuk in een pak boter bloggen. Hier gaat het om gruwelijk veel content online gooien, systematisch topposities veroveren in de zoekmachines en serieus geld verdienen met bloggen.

1. Thrive themes

Al jaar en dag bouwt Thrive themes WordPress-thema en -plugins. Zij mikken daarbij vooral op internetondernemers.

Maak in onderstaande video kennis met de lotusbloesem-techniek om in no time met een quasi eindeloze stroom aan ideeën voor blogonderwerpen te komen.

2. Passive Income Geek

Deens Youtube-kanaal waarbij alles draait rond het opbouwen van een passief inkomen. Voornamelijk middels het opzetten van nicheblogs.

In deze video een checklist. Je blogbericht is af. Wat moet je allemaal controleren vooraleer je het zaakje online zet? Opgepast: bepaalde tips kunnen aanleiding geven tot discussie.

3. Klik Proces

Nederlandstalig kanaal – jawel – met tips voor online ondernemers. De focus ligt niet op bloggen, wel op SEO en conversie optimalisatie.

In deze video wordt uitgelegd waarom ook influencers anno nu een website of blog moeten hebben. Zelfs al zijn ze alleen maar actief op Tiktok, Instagram of Youtube.

4. Income School

Wederom een kanaal met tips voor de opbouw van een passief inkomen.

Deze video geeft antwoord op een vraag waar veel bloggers mee zitten: “Als alles al honderd keer gezegd en geschreven is, hoe maak je dan nog originele content?”

5. Allison Lindstrom

Kanaal dat zich richt op moeders met een zakelijk blog. Op het eerste zicht gaat het er hier wat gemoedelijker aan toe, maar vergis je niet. Ook hier draait het uiteindelijk om de harde knikkers.

In deze video 9 tips om echt productief te zijn. Met je blog of in de rest van je leven.

https://youtu.be/F6F-nMOdc7U

Meer van dat?

Zo, tot zover 5 Youtube-kanalen voor gevorderde bloggers met wat meer ambitie. Ik toonde slechts één video uit elk Youtube-kanaal, maar natuurlijk belet niks je om verder op onderzoek uit te gaan.

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?


In: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.