Homebeter bloggenNu te winnen: Meststoffen voor jouw blog

Nu te winnen: Meststoffen voor jouw blog

meststoffen voor jouw blog10 minuten en een computer met internetverbinding. Meer heb je niet nodig om een blog te beginnen. En omdat je niet voor jezelf en de kat van de buren blogt, ga dadelijk op zoek naar info over succesvol bloggen. Dat is geen probleem. Het web staat bol met blogtips allerhande. Alleen: je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. De oplossing? Een cursus met de toepasselijke naam: Meststoffen voor jouw blog.

(P.s: het loont de moeite om te blijven lezen tot aan het eind).

Deze onlinecursus is van de hand van collega-blogger Kathleen; creatieve digitale duizendpoot en onder meer bekend van de blogs Verbeelding en Tuttefrut.

[wp_ad_camp_3]

Voor wie is deze cursus bloggen?

Meststoffen voor je blog is er voor elkeen die pas met een blog is begonnen. Maar ook wie al een tijdje een blog heeft dat wel een ferme opkikker kan gebruiken, is hier aan het goede adres. Kathleen begrijpt heel goed dat de meeste bloggers weinig hebben aan allerlei theorietjes en het liefst zo snel mogelijk concreet aan de gang willen met hun blog. Er is dus veel aandacht voor praktische (denk)oefeningen, waarbij zeker al eens gelachen mag worden. Bloggen moet tenslotte wel leuk blijven!

Tijdens de cursus (her)ontdek je:

 • wat er nou alweer zo leuk was aan bloggen
 • hoe je social media gebruikt om je blogberichten te verspreiden
 • hoe je met enkele simpele tips je blogdesign aanpakt
 • hoe je meer bereikt door samen te werken met andere bloggers
 • hoe je veel makkelijker aan blogonderwerpen komt (en ook regelmatig een artikel kan publiceren)
 • hoe je titels moet schrijven die je lezers aanklikken (en die goed zijn voor Google)
 • hoe je bedrijven kan benaderen voor samenwerkingen

Het fijne is ook dat je wanneer je je inschrijft wordt toegelaten tot de besloten Facebook-groep. Je kan er terecht voor vragen en feedback. Niet alleen van Kathleen zelf overigens, maar ook van medecursisten. Het is niet denkbeeldig dat je hier goede blogvrienden aan overhoudt.

Daarmee heb je na afloop van de cursus een stevig blog ingeplant. Nadien is het een kwestie van volhouden en verder door bouwen, natuurlijk. En verder heb je:

 • meer voldoening van het blog(gen)
 • meer inspiratie voor je blog
 • meer bezoekers
 • meer interactie met je bezoekers

Hoe werkt Meststoffen voor jouw blog?

Na inschrijving krijg je – over een periode van 30 dagen – 17 e-mails in je inbox. Verschillende van deze mails bevatten ook werkbladen die je kan afdrukken om te bewaren voor later.

Het hele pakket kost 59 euro. Goed besteed geld als je tot de doelgroep behoort! Kijk hier even en je vindt er alle nodige informatie.

Winactie: Meststoffen voor jouw blog

Je weet het of je weet het niet: Blogtrommel.com viert dezer dagen zijn 5-jarig bestaan. Voor die gelegenheid schenkt Kathleen één cursus weg aan één van jullie! Dus ben je net een blog gestart of kan je blog wel een fikse opkikker gebruiken, doe dan mee met deze winactie!

Wie maakt kans om te winnen?

Je maakt kans op deze prijs als je:

 • een blog hebt
 • een leuke reactie achterlaat onder dit bericht
 • ik je kan bereiken via je blog/mail

Kan ik mijn winstkansen  vergroten?

Nee, dat kan niet. Of je zou mij moeten  gaan volgen op Facebook, Twitter of Google+.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

Deze winactie loopt tot 14 september om 17 uur. Een onschuldige hand trekt de naam van de winnaar en die krijgt van mij een mailtje. Opgelet: de gelukkige winnaar moet dit mailtje binnen 24 uur beantwoorden. Zo niet maakt een andere deelnemer kans op de prijs.

Succes!

 


26 reacties op “Nu te winnen: Meststoffen voor jouw blog”

 1. Sandra avatar
  Sandra

  Nogmaals gefeliciteerd met je vijfjarig bestaan! Ik ben een uberleek en zou zeker wat hulp kunnen gebruiken. Ook om te kijken wat ik nog meer met mijn blog zou kunnen doen. (Btw een hele mooie winactie!)

 2. Barbara avatar

  Wat een geweldige titel! Gefeliciteerd met je lustrum! Alle tips zijn altijd welkom, ook als je al iets langer blogt, dus ik doe graag mee!

 3. Mirjam Klever avatar

  Gefeliciteerd met je eerste lustrum. Jawel, ook mijn blog kan altijd beter en ik sta open voor nieuwe dingen. Ik doe graag mee.

 4. Anneleen avatar

  Op 1 september ben ik begonnen met mijn blog, tussen de plooien, dus zo’n cursus kan ik echt nog wel gebruiken!

 5. Helma Folman avatar

  Als we het dan toch hebben over Briljante Blogtitels staat deze met stip op 1. Ik doe graag mee aan deze wedstrijd om mijn blogkennis nog meer te vergroten.

 6. Sandra avatar

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Blog alweer een tijdje en juist daarom wil ik graag wel weer eens even terug naar de basis. Waarom doe ik het eigenlijk en wat kan beter? Volgens mij gaat deze cursus daar zeker bij helpen!

 7. de DIY Diva avatar

  Ja, tuurlijk doe ik mee met deze wedstrijd!!! Lijkt me heel interessant.

 8. Lenneke avatar

  Leuke winactie en bovenal: wat een grandioze titel voor een cursus.

 9. Jasmien avatar

  Geïnteresseerd!

 10. Selena avatar

  Mijn collega en ik zijn net een blog gestart en kunnen dus alle hulp goed gebruiken om onze blog groot te maken! Zo’n cursus als deze zal daarbij vast helpen! 🙂 Gefeliciteerd met de jubileum!

 11. Ali Molenaar avatar

  Ben benieuwd. Meststoffen voor mijn blog zijn altijd welkom. Ik wil wel graag meer bezoekers krijgen en zoek naar manieren om dit te bereiken

 12. Sylvia avatar

  Van gefeliciteerd met je jubileum hiep hiep hoeraa op naar de volgende 5 jaar?
  Ik ben zeker geïnteresseerd in de cursus?.

  Mijn binnenkort te verwachten blog kan wel wat mest gebruiken. Met deze cursus weet ik zeker dat mijn blog straks mooi in bloei staat.