HomeWordpressMissHack neemt de beveiliging van je blog onder handen (winactie)

MissHack neemt de beveiliging van je blog onder handen (winactie)

Wil je bloggen op een eigen domein, dan kan je bijna niet om WordPress heen. Maar – eerlijk is eerlijk – het onderhoud en de beveiliging van je blog vergt wel wat zorg en aandacht. Vind je dat te veel gedoe dan kan MissHack die zorg van je overnemen.

Natuurlijk doe je er goed aan om vooral te voorkomen dat je site wordt gehackt.

MissHack?

MissHack is een initiatief van Petra Blankwaard. Ze is ook nog eigenaar en drijvende kracht achter Indigo Webstudio en Just Host. Een mens vraagt zich af of haar dagen niet méér dan 24 uur tellen, maar dat terzijde… Wij kunnen er als blogger alleen maar wel bij varen.

Bij Misshack ligt de focus dus op het onderhoud en de beveiliging van je blog, mits deze op WordPress draait. Maar met zo’n naam kan het ook niet anders of er is nog hoop als je site werd gehackt. Daarmee countert ze vakkundig sommige collega-websitebouwers die slachtoffers van hacking wel heel snel naar een geheel nieuwe site leiden.

Gebruik je WordPress.org dan loont het zeker de moeite om MissHack te volgen op Twitter. Er loopt een feed met daarin alle zorgwekkende kwetsbaarheden alsook updates die spoed vergen. Verrekte handig al je ’t mij vraagt. Op naar een veiliger WordPress-landschap!

Een eenmalige kost brengt de bescherming tegen internetpiraterij van je blog naar een duidelijk hoger plan. MissHack installeert het beveiligingspakket voor WordPress op je WordPress.org-blog (eigen domein). Deze beveiliging wordt up-to-date gehouden middels updates zoals we die ook kennen voor andere WordPress-plugins. Daarnaast wordt je blog ook gescand op mogelijke bedreigingen.

Win professionele beveiliging van je blog

Dat kan! Nog steeds in het kader van het 5-jarig jubileum van dit blog mag ik een beveiligingspakket weggeven aan één van jullie.

Hoe maak je kans om te winnen?

Je maakt simpelweg kans om te winnen als je een leuke reactie achterlaat onder dit bericht. Iedereen maakt evenveel kans, op voorwaarde dat je een WordPress.org-blog hebt.

Opgelet: deze winactie loopt af op zaterdagavond (10 september) om 17u. De gelukkige winnaar breng ik via mail op de hoogte. Die heeft dan 24 uur de tijd om het mailtje te beantwoorden en zo de prijs te claimen. Gebeurt dat niet, dan gaat de  prijs naar een andere deelnemer. Houd dus je mailbox in de gaten!

Succes!

Deze keer niet gewonnen?

Niet getreurd. 5 jaar Blogtrommel.com brengt immers nog meer moois mee… Blijf dit blog in het oog houden, zou ik zeggen!


Deze winactie is afgesloten. De winnaar kreeg bericht.5 jaar Blogtrommel

Foto via Shutterstock.com
10 reacties op “MissHack neemt de beveiliging van je blog onder handen (winactie)”

 1. Selena avatar

  Mijn collega en ik zijn onlangs samen een blog begonnen. Om ervoor te zorgen dat onze blog vanaf dag 1 al goed op de wereld zou komen, hebben wij overal research gedaan waaronder bij blogtrommel! Verschillende posts hebben mij zeker meer inzicht gegeven in bepaalde zaken en ook geholpen. De eerste reacties op onze blog zijn dan ook erg positief en hier zijn wij ook heel erg blij mee! 🙂 Maar nu ik dit lees, is het inderdaad belangrijk dat onze blog goed beschermd wordt. Anders zou al het werk voor niets zijn geweest. Dus ja, dit pakket zouden wij graag willen winnen! 🙂

  1. Selena avatar

   Nog van harte gefeliciteerd trouwens met jouw 5e jubilieum! 🙂

 2. Sven Naessens avatar

  Proficiat met je vijfde jaar. Dat is een hele prestatie. Top!

 3. Carel avatar

  Just host meldde vandaag twee lekken op mijn blog. Just in time, zou ik zeggen

 4. Miriam avatar

  Ik had vandaag 20 spamreacties ineens op verschillende artikelen. Geen idee hoe ze erop komen, of het kwaad kan (ook al heb ik ze verwijderd) en wat je eraan kunt doen om ‘indringers’ te weren. Ik doe dus ook graag mee!

 5. Hailey avatar

  Oh, wat goed! Ik heb mijn Hosting via JustHost en Petra is een hele vriendelijke en kundige dame! Het kan dus niet anders dan dat Misshack een fantastische tool is! Die zou ik heel graag toevoegen aan mijn website!

  1. Petra Blankwaard avatar
   Petra Blankwaard

   Dank voor de complimenten Hailey!

 6. arieta avatar

  Als eerste wil ik je van harte feliciteren met je 5-jarige blog! Vind dit echt een bijzondere prijs, heel nuttig. Ik heb eigenlijk veel meer verstand van koken dan van websites 😉 En vooral de beveiliging, alhoewel dat ik weet dat dat belangrijk is, zie ik wel eens over het hoofd…Een beveiligingspakket zou best nuttig kunnen zijn.

 7. carolien avatar

  Ik denk dat er aan mijn site nog wel het een en ander qua beveiliging verbeterd kan worden, dus dit klinkt echt top! Ik wist helemaal niet dat Petra dit ook deed.

 8. Yvonne avatar

  Dat klinkt erg interessant! Ik heb inmiddels 2 WP sites en dit is helaas een onderwerp waar niet veel bloggers bij stil staan. Naar mijn idee is het helaas wel de toekomst en ze worden steeds creatiever! Ik doe dus graag mee!