MissHack neemt de beveiliging van je blog onder handen (winactie)

MissHack neemt de beveiliging van je blog onder handen (winactie)

Wil je bloggen op een eigen domein, dan kan je bijna niet om WordPress heen. Maar – eerlijk is eerlijk – het onderhoud en de beveiliging van je blog vergt wel wat zorg en aandacht. Vind je dat te veel gedoe dan kan MissHack die zorg van je overnemen.

Natuurlijk doe je er goed aan om vooral te voorkomen dat je site wordt gehackt.

MissHack?

MissHack is een initiatief van Petra Blankwaard. Ze is ook nog eigenaar en drijvende kracht achter Indigo Webstudio en Just Host. Een mens vraagt zich af of haar dagen niet méér dan 24 uur tellen, maar dat terzijde… Wij kunnen er als blogger alleen maar wel bij varen.

Bij Misshack ligt de focus dus op het onderhoud en de beveiliging van je blog, mits deze op WordPress draait. Maar met zo’n naam kan het ook niet anders of er is nog hoop als je site werd gehackt. Daarmee countert ze vakkundig sommige collega-websitebouwers die slachtoffers van hacking wel heel snel naar een geheel nieuwe site leiden.

Gebruik je WordPress.org dan loont het zeker de moeite om MissHack te volgen op Twitter. Er loopt een feed met daarin alle zorgwekkende kwetsbaarheden alsook updates die spoed vergen. Verrekte handig al je ‘t mij vraagt. Op naar een veiliger WordPress-landschap!

Een eenmalige kost brengt de bescherming tegen internetpiraterij van je blog naar een duidelijk hoger plan. MissHack installeert het beveiligingspakket voor WordPress op je WordPress.org-blog (eigen domein). Deze beveiliging wordt up-to-date gehouden middels updates zoals we die ook kennen voor andere WordPress-plugins. Daarnaast wordt je blog ook gescand op mogelijke bedreigingen.

Win professionele beveiliging van je blog

Dat kan! Nog steeds in het kader van het 5-jarig jubileum van dit blog mag ik een beveiligingspakket weggeven aan één van jullie.

Hoe maak je kans om te winnen?

Je maakt simpelweg kans om te winnen als je een leuke reactie achterlaat onder dit bericht. Iedereen maakt evenveel kans, op voorwaarde dat je een WordPress.org-blog hebt.

Opgelet: deze winactie loopt af op zaterdagavond (10 september) om 17u. De gelukkige winnaar breng ik via mail op de hoogte. Die heeft dan 24 uur de tijd om het mailtje te beantwoorden en zo de prijs te claimen. Gebeurt dat niet, dan gaat de  prijs naar een andere deelnemer. Houd dus je mailbox in de gaten!

Succes!

Deze keer niet gewonnen?

Niet getreurd. 5 jaar Blogtrommel.com brengt immers nog meer moois mee… Blijf dit blog in het oog houden, zou ik zeggen!


Deze winactie is afgesloten. De winnaar kreeg bericht.5 jaar Blogtrommel

Foto via Shutterstock.com

3

10 Responses

Show all responses
 1. Selena
  9 september 2016
  • Selena
   9 september 2016
 2. Sven Naessens
  8 september 2016
 3. Carel
  8 september 2016
 4. Miriam
  8 september 2016
 5. Hailey
  8 september 2016
  • Petra Blankwaard
   9 september 2016
 6. arieta
  8 september 2016
 7. carolien
  8 september 2016
 8. Yvonne
  8 september 2016