Nu te winnen: Meststoffen voor jouw blog

meststoffen voor jouw blog10 minuten en een computer met internetverbinding. Meer heb je niet nodig om een blog te beginnen. En omdat je niet voor jezelf en de kat van de buren blogt, ga dadelijk op zoek naar info over succesvol bloggen. Dat is geen probleem. Het web staat bol met blogtips allerhande. Alleen: je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. De oplossing? Een cursus met de toepasselijke naam: Meststoffen voor jouw blog.

(P.s: het loont de moeite om te blijven lezen tot aan het eind).

Deze onlinecursus is van de hand van collega-blogger Kathleen; creatieve digitale duizendpoot en onder meer bekend van de blogs Verbeelding en Tuttefrut.

Voor wie is deze cursus bloggen?

Meststoffen voor je blog is er voor elkeen die pas met een blog is begonnen. Maar ook wie al een tijdje een blog heeft dat wel een ferme opkikker kan gebruiken, is hier aan het goede adres. Kathleen begrijpt heel goed dat de meeste bloggers weinig hebben aan allerlei theorietjes en het liefst zo snel mogelijk concreet aan de gang willen met hun blog. Er is dus veel aandacht voor praktische (denk)oefeningen, waarbij zeker al eens gelachen mag worden. Bloggen moet tenslotte wel leuk blijven!

Tijdens de cursus (her)ontdek je:

 • wat er nou alweer zo leuk was aan bloggen
 • hoe je social media gebruikt om je blogberichten te verspreiden
 • hoe je met enkele simpele tips je blogdesign aanpakt
 • hoe je meer bereikt door samen te werken met andere bloggers
 • hoe je veel makkelijker aan blogonderwerpen komt (en ook regelmatig een artikel kan publiceren)
 • hoe je titels moet schrijven die je lezers aanklikken (en die goed zijn voor Google)
 • hoe je bedrijven kan benaderen voor samenwerkingen

Het fijne is ook dat je wanneer je je inschrijft wordt toegelaten tot de besloten Facebook-groep. Je kan er terecht voor vragen en feedback. Niet alleen van Kathleen zelf overigens, maar ook van medecursisten. Het is niet denkbeeldig dat je hier goede blogvrienden aan overhoudt.

Daarmee heb je na afloop van de cursus een stevig blog ingeplant. Nadien is het een kwestie van volhouden en verder door bouwen, natuurlijk. En verder heb je:

 • meer voldoening van het blog(gen)
 • meer inspiratie voor je blog
 • meer bezoekers
 • meer interactie met je bezoekers

Hoe werkt Meststoffen voor jouw blog?

Na inschrijving krijg je – over een periode van 30 dagen – 17 e-mails in je inbox. Verschillende van deze mails bevatten ook werkbladen die je kan afdrukken om te bewaren voor later.

Het hele pakket kost 59 euro. Goed besteed geld als je tot de doelgroep behoort! Kijk hier even en je vindt er alle nodige informatie.

Winactie: Meststoffen voor jouw blog

Je weet het of je weet het niet: Blogtrommel.com viert dezer dagen zijn 5-jarig bestaan. Voor die gelegenheid schenkt Kathleen één cursus weg aan één van jullie! Dus ben je net een blog gestart of kan je blog wel een fikse opkikker gebruiken, doe dan mee met deze winactie!

Wie maakt kans om te winnen?

Je maakt kans op deze prijs als je:

 • een blog hebt
 • een leuke reactie achterlaat onder dit bericht
 • ik je kan bereiken via je blog/mail

Kan ik mijn winstkansen  vergroten?

Nee, dat kan niet. Of je zou mij moeten  gaan volgen op Facebook, Twitter of Google+.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

Deze winactie loopt tot 14 september om 17 uur. Een onschuldige hand trekt de naam van de winnaar en die krijgt van mij een mailtje. Opgelet: de gelukkige winnaar moet dit mailtje binnen 24 uur beantwoorden. Zo niet maakt een andere deelnemer kans op de prijs.

Succes!

 

26 antwoorden op “Nu te winnen: Meststoffen voor jouw blog”

 1. Wat een fijne winactie! Ik ben nu ondertussen ongeveer een half jaar aan het bloggen, maar ik moet nog heeeeel veel leren, dus ik doe graag mee.
  Ik volg op FB (Tamara Mara Großmaul), Twitter (@paramara1982) en Google+ (Tamara TS)

 2. Nogmaals gefeliciteerd met je vijfjarig bestaan! Ik ben een uberleek en zou zeker wat hulp kunnen gebruiken. Ook om te kijken wat ik nog meer met mijn blog zou kunnen doen. (Btw een hele mooie winactie!)

 3. Wat een geweldige titel! Gefeliciteerd met je lustrum! Alle tips zijn altijd welkom, ook als je al iets langer blogt, dus ik doe graag mee!

 4. Als we het dan toch hebben over Briljante Blogtitels staat deze met stip op 1. Ik doe graag mee aan deze wedstrijd om mijn blogkennis nog meer te vergroten.

 5. Wat leuk! Ik doe graag mee. Blog alweer een tijdje en juist daarom wil ik graag wel weer eens even terug naar de basis. Waarom doe ik het eigenlijk en wat kan beter? Volgens mij gaat deze cursus daar zeker bij helpen!

 6. Mijn collega en ik zijn net een blog gestart en kunnen dus alle hulp goed gebruiken om onze blog groot te maken! Zo’n cursus als deze zal daarbij vast helpen! 🙂 Gefeliciteerd met de jubileum!

 7. Van gefeliciteerd met je jubileum hiep hiep hoeraa op naar de volgende 5 jaar🎈
  Ik ben zeker geïnteresseerd in de cursus😃.

  Mijn binnenkort te verwachten blog kan wel wat mest gebruiken. Met deze cursus weet ik zeker dat mijn blog straks mooi in bloei staat.

 8. Een blogcursus, klinkt plezierig! Dat zou ideaal mijn om met mijn miniblogdip om je gaan 🙂

  Oja, proficiat met je verjaardag!

 9. Oeehw wat een leuke winactie! Ik heb vorig jaar al een photoshop cursus via Kathleen gevolgd, erg leerzaam. Ik hou van haar manier van lesgeven. Het is duidelijk met veel voorbeelden! Ik zou dan ook graag deze cursus winnen. Ik geloof dat ik nog wel wat verbeteringen in mijn blog zou kunnen doorvoeren!

 10. Hoe gaaf! Ik kan wel wat hulp gebruiken. Heb het gevoel alsof ik een beetje vast loop en niet weet hoe ik meer bezoekers kan bereiken. Ik ben alleen de komende dagen (tot zondag) niet bereikbaar via de mail. Wel via mijn blogs, geen idee of dat een probleem is. Daarnaast volg ik je al op twitter 🙂

 11. Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan!

  Ik geloof nooit dat ik zo groot ga worden, maar zo’n lustrum kan ik wel naar uitkijken. 🙂

 12. Ik volgde die cursus onlangs en kan hem alleen maar aanraden! Heb ongelooflijk veel bijgeleerd en de goesting om te bloggen werd er alleen maar groter door 🙂

Reacties zijn gesloten.