(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsreview en recensieGratis e-book Productfotografie

Gratis e-book Productfotografiegratis download e-book productfotografieWie voor zijn blog regelmatig DIY’s maakt of producten bespreekt, weet hoe belangrijk het is om goed beeldmateriaal te hebben. En hoe lastig het soms is om het te maken! Met het gratis e-book Productfotografie haal je in elk geval waardevolle tips in huis om je productfoto’s naar een hoger pan te brengen.

Productfoto’s eenvoudig thuis fotograferen, zo klinkt de ondertitel van het boek. Kijk, daar kunnen we wel wat mee.

Auteur Eberhard Schuy is een bekend reclame- en industriefotograaf. Het e-book is geen  uitgebreid naslagwerk, maar eerder bedoeld als een korte handleiding met de belangrijkste tips voor wie met productfotografie aan de gang wil.

[wp_ad_camp_3]Er is onder meer aandacht voor de verschillende soort productfotografie, speciale technieken, de benodigde uitrusting, zonder de praktijktips te vergeten uiteraard. Daarbij ook oog voor die fotografietechnieken die je een lastige en tijdrovende nabewerking kunnen besparen. Verder wordt uitgelegd hoe je met een minimum aan middelen een fotostudio kan opbouwen.

Hoewel het boek niet zo moeilijk geschreven is zullen toch vooral bloggers die al enige notie hebben van fotografie wat aan deze publicatie hebben.

 

Gratis e-book Productfotografie downloaden?

Het boek is trouwens niet alleen handig voor bloggers en content marketeers. Ook de eigenaar van een webwinkel en gewoon iedereen die wel eens wat te koop aanbiedt op het internet, kan hier zijn voordeel mee doen.

Download hier het gratis e-book


Foto: via Shutterstock.com

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.