Gratis e-book Productfotografie

gratis download e-book productfotografieWie voor zijn blog regelmatig DIY’s maakt of producten bespreekt, weet hoe belangrijk het is om goed beeldmateriaal te hebben. En hoe lastig het soms is om het te maken! Met het gratis e-book Productfotografie haal je in elk geval waardevolle tips in huis om je productfoto’s naar een hoger pan te brengen.

Productfoto’s eenvoudig thuis fotograferen, zo klinkt de ondertitel van het boek. Kijk, daar kunnen we wel wat mee.

Auteur Eberhard Schuy is een bekend reclame- en industriefotograaf. Het e-book is geen  uitgebreid naslagwerk, maar eerder bedoeld als een korte handleiding met de belangrijkste tips voor wie met productfotografie aan de gang wil.

[wp_ad_camp_3]Er is onder meer aandacht voor de verschillende soort productfotografie, speciale technieken, de benodigde uitrusting, zonder de praktijktips te vergeten uiteraard. Daarbij ook oog voor die fotografietechnieken die je een lastige en tijdrovende nabewerking kunnen besparen. Verder wordt uitgelegd hoe je met een minimum aan middelen een fotostudio kan opbouwen.

Hoewel het boek niet zo moeilijk geschreven is zullen toch vooral bloggers die al enige notie hebben van fotografie wat aan deze publicatie hebben.

 

Gratis e-book Productfotografie downloaden?

Het boek is trouwens niet alleen handig voor bloggers en content marketeers. Ook de eigenaar van een webwinkel en gewoon iedereen die wel eens wat te koop aanbiedt op het internet, kan hier zijn voordeel mee doen.

Download hier het gratis e-book


Foto: via Shutterstock.com

Auteur: Sharp Ben

Niet geheel verrassend wordt deze site succesvol geleid door een Belg. Net niet verslaafd aan pc en internet. Echt veel scheelt het niet. Fervent blogger. Bezieler van deze Blogtrommel, reeds sinds 2011. Beroemd om zijn plezante schrijfstijl en berucht om zijn know-how met betrekking tot het fenomeen bloggen. En een plezierig mens, maar dat terzijde... M: sharpbenblog@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.