HomeWarm aanbevolenWarm aanbevolen: René Hoeflaak over…

Warm aanbevolen: René Hoeflaak over…

” … Deze week leerde ik van een ervaren collega blogger dat mijn weblog thuishoort in het rijtje OMNIBLOGS. Ik had deze term niet eerder gehoord laat staan gelezen. Maar ik kan mij wel vinden in de term. Ik herken mij daar wel in… “, zo staat te lezen in een recent blogstukje van René Hoeflaak.
Nou René, zo’n ervaren blogger voel ik me niet. Maar dat jouw blog tot de categorie van de omniblogs behoort, dat staat als een paal boven water. Je bent overal en nergens thuis zo lijkt het wel. Maar dat schijnt je allerminst te deren. De verhalen die je meebrengt van je reizen, wandelingen, en excursies zijn van die aard dat ze zelfs de meest honkvaste huismus kunnen overhalen de wandelschoenen aan te trekken of – waarom ook niet – de trein, de auto of het vliegtuig te nemen…
Dat je blog een heilzaam effect heeft op zowel jouw gezondheid als die van de toevallige of trouwe bezoeker, dat wil ik gaarne geloven.
U ziet, beste lezer, u krijgt (alweer) een kosteloze gezondheidskuur aangeboden. Doe er uw voordeel mee!

 


Eén reactie op “Warm aanbevolen: René Hoeflaak over…”

  1. Rene Hoeflaak avatar

    Bedankt voor de positieve woorden. Rene Hoeflaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.