(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsWarm aanbevolenWarm aanbevolen: René Hoeflaak over…

Warm aanbevolen: René Hoeflaak over…” … Deze week leerde ik van een ervaren collega blogger dat mijn weblog thuishoort in het rijtje OMNIBLOGS. Ik had deze term niet eerder gehoord laat staan gelezen. Maar ik kan mij wel vinden in de term. Ik herken mij daar wel in… “, zo staat te lezen in een recent blogstukje van René Hoeflaak.
Nou René, zo’n ervaren blogger voel ik me niet. Maar dat jouw blog tot de categorie van de omniblogs behoort, dat staat als een paal boven water. Je bent overal en nergens thuis zo lijkt het wel. Maar dat schijnt je allerminst te deren. De verhalen die je meebrengt van je reizen, wandelingen, en excursies zijn van die aard dat ze zelfs de meest honkvaste huismus kunnen overhalen de wandelschoenen aan te trekken of – waarom ook niet – de trein, de auto of het vliegtuig te nemen…
Dat je blog een heilzaam effect heeft op zowel jouw gezondheid als die van de toevallige of trouwe bezoeker, dat wil ik gaarne geloven.
U ziet, beste lezer, u krijgt (alweer) een kosteloze gezondheidskuur aangeboden. Doe er uw voordeel mee!

 

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

Categorie:

Tags:


Eén reactie op “Warm aanbevolen: René Hoeflaak over…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.