(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsinterviewOp de koffie bij Laura (van Blogaholic.nl)

Op de koffie bij Laura (van Blogaholic.nl)

Op de koffie bij Laura (van Blogaholic.nl)


BlogaholicToen Laura nu bijna een jaar geleden aankondigde te zullen starten met Blogaholic vroeg ze me:

“Zie je mij niet als een concurrent?”

“Nee, ik gun iedereen een plekje onder de zon,” was mijn complexloos antwoord.

Het valt me telkens opnieuw op dat, hoewel we beiden in dezelfde nichevijver vissen, we toch elk onze eigen insteek hebben en ook andere accenten leggen. Zo spreken we toch duidelijk een ander publiek aan, denk ik. Bovendien, alle initiatieven die een blogger vooruit kunnen helpen – en dat is hier zéker het geval – draag ik een warm hart toe.

Enfin, toen Laura vroeg of ze me mocht interviewen voor haar rubriek “Spotlights” aarzelde ik geen seconde. Het interview is nu te lezen op Blogaholic.nl.

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

Categorie:


5 reacties op “Op de koffie bij Laura (van Blogaholic.nl)”

 1. Ik vind het ook bijzonder dat er zoveel verschillende dingen te vertellen zijn over hetzelfde onderwerp : )

  Wat dat betreft is er plek voor iedereen met een eigen stem en originele invalshoek.

 2. Wat leuk! Ik bezoek beide blogs met enige regelmaat en ik heb niet het idee dat ik “2 keer naar hetzelfde blog” zit te kijken. Jullie bloggen inderdaad op jullie eigen manier. En ach, hoeveel DIY blogjes, health blogjes, beauty blogjes en al die andere blogjes zijn er nu helemaal? Ik vind het juist wel leuk om nog wat meer blogjes in deze niche te ontdekken. Ik ken er op dit moment maar 2(!!)

 3. Mooie reactie van jou op Laura haar vraag 🙂
  Jullie zijn beide heel waardevol voor (beginnende) bloggers en ik volg jullie dan ook heel graag!
  Ik ga nu je artikel op Blogaholic lezen.

 4. Kort, krachtig en prima artikel Ben!
  Ik vind dat je ‘attitude’ tegenover Laura erg tof. En uiteraard kan ik je behulpzame aard erg waarderen 🙂 Als bescheiden blogger heb ik al een hoop van je mogen leren, waarvoor dank! Ik ga ook eens een kijkje nemen op Blogaholic. Ongetwijfeld heb ik daar iets aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.