Op de koffie bij Laura (van Blogaholic.nl)

Op de koffie bij Laura (van Blogaholic.nl)

BlogaholicToen Laura nu bijna een jaar geleden aankondigde te zullen starten met Blogaholic vroeg ze me:

“Zie je mij niet als een concurrent?”

“Nee, ik gun iedereen een plekje onder de zon,” was mijn complexloos antwoord.

Het valt me telkens opnieuw op dat, hoewel we beiden in dezelfde nichevijver vissen, we toch elk onze eigen insteek hebben en ook andere accenten leggen. Zo spreken we toch duidelijk een ander publiek aan, denk ik. Bovendien, alle initiatieven die een blogger vooruit kunnen helpen – en dat is hier zéker het geval – draag ik een warm hart toe.

Enfin, toen Laura vroeg of ze me mocht interviewen voor haar rubriek “Spotlights” aarzelde ik geen seconde. Het interview is nu te lezen op Blogaholic.nl.

4

5 Responses

Show all responses
 1. Bloggelientje
  8 november 2015
 2. Annelies
  6 november 2015
 3. Godelieve
  6 november 2015
 4. Falco Renierkens
  6 november 2015

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.