Homebeter bloggenHoe kun je bloggen met je telefoon?

Hoe kun je bloggen met je telefoon?

Bloggen met je telefoon: tips

Laten we eerlijk zijn, je gaat geen blogwebsite bouwen op een mobiel apparaat. Maar wanneer je je blogwebsite hebt gelanceerd, is een computer helemaal niet meer vereist. Je kunt immers ook vanaf mobiele apparaten berichten plaatsen, je online merk opbouwen en je publiek aanspreken. Sterker nog, steeds meer bloggers maken hier gebruik van.

Het kan dan ook hartstikke handig zijn om op je smartphone met het goedkoopste sim only abonnement terwijl je onderweg bent even een blog te schrijven en te uploaden op je site. Je kunt dit op meerdere manieren doen, al zijn de onderstaande opties over het algemeen wel het beste.

E-mail

Deze aanpak is zeer uniek en effectief. Het is tevens een van de beste manieren om berichten op je WordPress-blog te publiceren. Het is zoiets als, stuur een e-mail en je artikel/blog wordt gepubliceerd, zo simpel is het. Het is heel eenvoudig om een ​​ WordPress -blog via e-mail te publiceren. Het enige wat je hoeft te doen is enkele noodzakelijke aanpassingen door te voeren en je kunt aan de slag.

WordPress geeft je een eenvoudig en uniek adres waar je de e-mail naartoe moet sturen. De titel van het bericht moet worden vermeld in de onderwerpregel van de e-mail en het inhoudsgedeelte bevindt zich in de hoofdtekst van de e-mail. Om spam-activiteiten te voorkomen, moet je je WordPress unieke e-mail-ID geheim houden. Je hoeft simpelweg de e-mail maar te sturen om je blog te publiceren!

Apps

In deze mobielgedreven wereld is de relevantie van de apps toegenomen. Deze cloudgebaseerde “note”-waardige apps maken een enorme sprong voorwaarts. Ze duwen het kernconcept van “ontwikkeling van mobiele inhoud” naar voren. Ze zorgen er dan ook eigenlijk voor dat je notities kunt maken op je smartphone, maar je kunt ze ook gebruiken om blogs te schrijven.

Zo kun je hiervoor bijvoorbeeld de app van WordPress voor gebruiken, wat in alle opzichten perfect is. Het is verbazingwekkend omdat het het volledig functionele dashboard voor desktop vereenvoudigt en je in staat stelt om tekst, afbeeldingen en video’s rechtstreeks vanaf je apparaat te schrijven en te posten. Maar er is één probleem, namelijk dat het moeilijk is om de tekst op te maken, dus ik raad aan om je tekst zo eenvoudig mogelijk te houden.

Video

Dankzij YouTube en WordPress is videobloggen, oftewel vloggen, een trend. Zelfs video’s worden niet zo snel verwerkt als foto’s, maar toch, in dit snelle netwerkgestuurde tijdperk, zijn ze erg handig en boeiend.

Met op YouTube en WordPress gebaseerde apps kun je tegenwoordig eenvoudig video’s uploaden vanaf je telefoon. Het is bovendien erg gemakkelijk om zo’n video te maken op je smartphone. Je hoeft alleen maar de selfiecamera aan te zetten en je kunt beginnen met praten. Vervolgens upload je de video naar je kanaal op YouTube. Is de publicatie gelukt? Kopieer dan de URL van je video. Vervolgens plak je deze link in de body van je bericht op je website en upload je je nieuwe blog, waar dus ook je vlog in zit.


Dit artikel werd verzorgd door Pricewise.nl.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.