Homebeter bloggenDe beste blogtips van het web in één zoekmachine

De beste blogtips van het web in één zoekmachine

Een leuk en informatief blog maken met tips waar iedere blogger (in spe) meteen mee aan de slag kan. Sinds 2011 is dat het opzet van Blogtrommel.com. De ambitie om jullie meteen ook de beste blogtips van het web voor te schotelen blijkt nogal hoog gegrepen. Echter, de kortste weg ernaartoe kan ik je sinds kort wél tonen.

De beste blogtips van het web?

Ik praat misschien in raadsels, dat moet ik toegeven. Het punt is: als je écht succesvol wil zijn met je blog dan komt er zoveel meer bij kijken dan je in een paar blogposts kunt vertellen. En zelfs dan kan ik natuurlijk alleen maar mijn visie op de zaak geven. Bovendien, ik ben ook niet de specialist op alle domeinen die een cruciale rol spelen in het welslagen van zo’n blog. Onbegonnen werk!

Het leek mij daarom een goed idee om een zoekmachine te maken speciaal voor bloggers en andere content marketeers (in spe); de beste blogtips van het web.

Via deze zoekmachine – aangemaakt met Google aangepast zoeken – kan je  meerdere sites tegelijk doorzoeken. Naast die van Blogtrommel.com vind je dus ook tips van een 15-tal andere collega’s uit Nederland en Vlaanderen. Fervente bloggers én toppers in hun vakgebied.

Meer dan het pure bloggen

De nadruk ligt op de blogtips. Maar daarnaast ook aandacht voor SEO, social media, copywriting, inspiratietips, WordPress en Blogger, schrijftips, timemanagement en meer.

Een kwestie van verschillende klokken te laten luiden en je de snelste weg te tonen naar de beste blogtips van het web.


Meer van dat?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.