Homegastblog3 redenen waarom jij influencer marketing nodig hebt
0
(0)

Influencers zijn hot! Het is tegenwoordig dé manier om jouw online zichtbaarheid als onderneming een boost te geven en om de fenomenale manier van mond-tot-mondreclame zijn werk te laten doen. Maar nu er zoveel influencers zijn dat het lastig is om bij te houden wie er nu echt bij je past en waar je op moet letten voordat je in zee gaat, is het waardevol om met een influencer agency in zee te gaan. Wij geven je nog 3 tips waarom influencer marketing here to stay is en jij hier ongetwijfeld deel van uit wil maken.

Leestijd: minder dan 2 minuten

Viraal gaan

Vandaag de dag is viraal gaan eigenlijk iets waar vele ondernemingen van dromen. Hoe fijn is het wanneer je van de ene op de andere dag duizenden meer volgers hebt en daarmee alleen maar meer kans om je product of dienst te verkopen. Het inzetten van influencers is zeker een manier om viraal te kunnen gaan, of in ieder geval je kansen te vergroten.

Mond-tot-mond reclame

Een advertentie plaatsen als onderneming levert je zichtbaarheid op, maar niet betrouwbaarheid. We snappen allemaal als consument dat jij als onderneming niet negatief over je eigen product of dienst gaat praten. Positieve mond-tot-mond reclame is daarom bij uitstek een geschikte manier om mensen geïnteresseerd te laten raken. En daar zijn influencers heel handig bij! Vind jouw influencer marketing bureau bij Sortlist, of bij een van de vele andere platforms die jou hierbij helpen.

Ambassadeurschap

Je kunt ervoor kiezen om te focussen op meerdere influencers die jouw product of dienst aan de man brengen, maar je kunt ook kiezen voor ambassadeurschap. Dit laatste is waardevol wanneer je als bedrijf betrouwbaar wil overkomen en over een langere periode verslag wil laten doen. Kies hiervoor voor een influencer die echt dezelfde normen en waarden heeft bij jou als bedrijf, anders komt het ongeloofwaardig over.

Of je nu voor een online reclame bureau bij Sortlist gaat of echt een influencer agency die zich alleen maar focust op influencers, doe vooral vooraf onderzoek. Er zijn zoveel verschillende bedrijven die jou kunnen helpen, maar het is vooral belangrijk dat je hetzelfde idee hebt over wat jij nodig hebt én zij het ook kunnen uitvoeren.


Disclaimer: dit artikel kwam tot stand m.m.v. Sortlist.nl.

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?


In:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.