Homesocial mediaFacebookFacebook Like Box naar de schroothoop
0
(0)

Het toevoegen van een Facebook Like Box aan de sidebar van je blog is een van de makkelijkste manieren om de Facebook pagina (van je blog) te promoten. Het is uiteraard ook een geweldig hulpmiddel in de zoektocht naar (meer) trouwe lezers voor je weblog.

Maar de Facebook Like Box – met de typische mozaïek van profielfoto’s – staat dus op het punt te verdwijnen.Vanaf 23 juni van dit jaar zal de immens populaire toepassing niet meer worden ondersteund. Geen paniek echter. De Facebook Like Box wordt vervangen door de Facebook Page Plugin.

Het voordeel van de Facebook Page Plugin ten opzichte van de oude like box? Je kan de pagina nu niet alleen liken – en dus volgen – maar meteen ook delen. Vooral op esthetisch vlak is er grote vooruitgang geboekt (zo moeilijk was dat natuurlijk niet).En er zijn meer mogelijkheden om het zaakje wat te personaliseren. Daar bij moet je denken aan het toevoegen van een coverfoto, wel of geen status updates toevoegen enzovoort.

Gebruik je de Facebook Like Box op je blog, dan is het tijd voor actie. Je kan de Facebook Page Plugin hier configureren en vervolgens ook de benodigde code ophalen.

Hoe nuttig was dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?


In: ,

2 reacties op “Facebook Like Box naar de schroothoop”

  1. Babs avatar

    Ik heb het via de FB pagina zelf gedaan, zonder plugin. Via een handig how-to filmpje van Anne Raaijmakers. Staat op mijn fanpage 🙂

  2. Simovic-Vuceljic Natasa avatar

    Dank je voor de tip! Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.