Snel meer likes voor je Facebook-pagina?

Snel meer likes voor je Facebook-pagina?

Zo’n Facebook-pagina kan een geweldig promo-kanaal voor je blog zijn. Een eerder artikel hielp je langzaam maar zeker aan meer likes voor je Facebook-pagina. Daar wil ik vandaag nog een snelle tip aan toevoegen.

Klaar?

[wp_ad_camp_3]

Meer likes voor je Facebook-pagina? Check mensen die je statusberichten leuk vinden

Simpel, hé?

Maak er een gewoonte van om, telkens een halve dag nadat je een statusupdate aan je fanpage toevoegde, even te checken of er mensen zijn die je bericht geliked hebben.

Bezoek je pagina en ga op zoek naar berichten die onderaan een link bevatten (het blauw-witte duimpje gevolgd door één of meerdere Facebook-namen).

klik de link aan. Er opent zich nu een venster met daarin alle mensen die je Facebook-bericht hebben geliked. Je kan deze mensen heel eenvoudig uitnodigen om je Facebook-pagina leuk te vinden. Voor zover ze dat al niet zelf hebben gedaan, natuurlijk.

Het is wel aan te raden om hier kort op de bal te spelen. De mensen die uitnodigt moeten immers nog weten wie je bent. Je pagina moet bij hen nog vers in het geheugen liggen, anders zien ze geen reden om je pagina te liken. Wacht dus zeker niet te lang om actie te ondernemen!

photo credit: birgerking via photopin cc

6

5 Responses

Show all responses
 1. Gustavo Woltmann
  14 december 2016
 2. Rosita
  5 december 2016
  • Sharp Ben
   5 december 2016
 3. Rob
  5 december 2016
  • Sharp Ben
   5 december 2016

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.