HomeContactSharp Ben?

Blogger op Blogtrommel.com

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Zemanta Related Posts Thumbnail

Ik heet je welkom op deze site!

Indien je contact wil opnemen dan kan dat. Of je weet me te vinden op Twitter en Facebook. Vragen staat vrij en van jouw feedback leer ik naar alle waarschijnlijkheid ook nog eens wat!

Concreet kan je hier terecht voor onder meer:

Krijg alle succestips om je blog te doen groeien als eerste in je inbox.

150+ bloggers gingen je voor

Naar het schijnt wil menig blogbezoeker eerder vroeg dan laat weten wie of wat er achter een blog zit. Vandaar dus deze pagina. Eerder vanuit het besef dat ikzelf – zeker in het kader van dit blog – het goede voorbeeld moet geven dan uit noodzaak.

Sharp Ben dus. of gewoon Ben voor vriend en vijand. Belg, prille vijftiger en naast een af en toe scherpe, maar meestal erg milde pen, ook gezegend met ernstige fysieke beperkingen. Niks dat medelijden hoeft op te wekken evenwel, en al helemaal niks om online in rekening te brengen. En het is goed zo.

Ik ontdekte de kracht van het bloggen aan de vooravond van 2010 en ik was meteen verkocht. Schrijven, verhalen vertellen, meningen verkondigen en zo stenen in de kikkerpoel gooien; het heeft er dan ook van jongs af aan ingezeten.

De bezoekersaantallen van die eerste paar blogs vielen echter behoorlijk tegen. Maar eerder dan bij de pakken te blijven zitten, ging ik op onderzoek uit om erachter te komen hoe het kwam dat sommigen bijna alles voor elkaar krijgen op het internet terwijl anderen zelfs na jaren nog geen deuk in een pakje boter bloggen.

En aldus komt Blogtrommel.com (BT) om de hoek kijken. Een intussen wat uit de hand gelopen hobbyproject met het doel collega-bloggers te helpen om via hun blog een steen te verleggen. Ik ben een gelukkig man, mocht blijken dat dit blog zo af en toe een blogger inspireert of (opnieuw) op weg zet.

Door de jaren heen kweekte ik dus een gezonde belangstelling voor blogs in allerlei vormen en maten. Kijk maar eens op deze pagina. of op deze

Tot slot zet ik ook mee de schouders onder Blogzone Nederlands. Dit is een groeiende Facebook-groep voor en door enthousiaste bloggers. We delen succestips en ondersteunen elkaar in de groei van eenieders blogproject.

Voor nu wens ik je alvast veel plezier op dit blog!