Wie een blog heeft en vooral op de social media rekent om er lezers naartoe te krijgen merkt het dagelijks. Het is alsmaar lastiger om bezoekers uit pakweg Twitter of Facebook op je blog te krijgen. Een van de mogelijke alternatieven die nog te vaak onderschat worden? Pinterest!

Daarom geeft Anne van Blogbosses.nl een webinar voor doeners die Pinterest willen inzetten om veel meer verkeer en engagement te genereren.

Wat leer je tijdens het webinar?

 • Wat Pinterest is en waarom jij het zou moeten inzetten
 • Hoe je een echt goede pin maakt
 • Wat de voordelen zijn van een Pinterest business account en hoe je er eentje aanmaakt
 • Je borden en je profiel verder optimaliseren
 • Wat rich pins zijn en hoe je ze gebruikt
 • Pinterest integreren met je blog of website
 • Het belang van regelmatig pinnen

Je krijgt heel veel informatie en natuurlijk ook praktische tips om te groeien op Pinterest. Nadien is er gelegenheid tot vragen stellen.

Dus, weet je dat je iets met Pinterest moet, maar heb je geen idee wat en hoe? Of ben je al op Pinterest maar wil je er veel meer uit halen? Dan is dit webinar zeker wat voor jou.

Je leert van een expert, want Anne is zelf al jaren actief op Pinterest en heeft er zo’n 300.000 weergaven per maand (20.000 aan betrokkenheid). Daarnaast is het grote voordeel van zo’n webinar natuurlijk het feit dat je de deur niet uit moet; alles kan gebeuren vanuit je luie stoel achter je pc.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Wanneer: 22 juni 2019
 • Tijd: 13.00 uur
 • Duur: ongeveer 1 uur (met uitloop voor vragen)
 • Kosten: 43,99 inclusief btw (of helemaal niks als je één van de 2 vrijkaarten voor dit webinar kan winnen)!

Een plekje voor het webinar winnen?

In samenwerking met Blogbosses.nl mag ik 2 vrijkaarten voor het webinar “Maak van Pinterest jouw business” verloten onder de lezers van dit blog. Dus ben je vrij op zaterdagmiddag 22 juni en wil je Pinterest optimaal leren inzetten, grijp dan je kans!

Hoe kan ik meedoen aan deze winactie?

Oké, naar goede gewoonte gaan we het niet te ingewikkeld maken. Je maakt kans op 1 van de 2 vrijkaarten als je:

 1. vrij bent op het moment dat het webinar doorgaat (logisch!)
 2. een reactie achterlaat onder dit bericht
 3. Blogbosses.nl gaat volgen op één van hun social media-kanalen waar jij de voorkeur aan geeft: Facebook, Twitter, Instagram of – hoe kan het ook anders – Pinterest

Oh, en wil je leren bloggen als een baas, blijf Blogbosses dan vooral volgen via de socials. Er komt veel goeds en nuttigs jouw kant uit gerold.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Op maandag 17 juni trekt een onschuldige hand 2 winnaars uit de bokaal. De gelukkige winnaars krijgen van mij dan een mailtje (reageer dus niet anoniem en zorg dat ik  je op de een of andere manier kan contacteren) met de blijde boodschap en verdere details.

Opgelet: gelieve desgevallend het mailtje binnen de 24 uur te beantwoorden. Anders gaat de prijs naar een andere deelnemer van deze winactie!

Succes!

Omslagfoto: via Shutterstock.com
,

Recente berichten

10 reacties op “Winactie: webinar “Maak van Pinterest jouw Business””

 1. Lisanne van Dijk avatar

  Supertof! Ik doe graag mee met de winactie ?

 2. Laura avatar

  Ik doe graag mee. Ik heb ‘wel eens wat’ gedaan met Pinterest en zag mijn bezoekersaantallen groeien. Toch lukt het me niet om de juiste pins te maken, heb ik geen idee wat rich pins nu precies inhouden en krijg ik nu dus vrijwel geen bezoekers meer vanuit Pinterest.

 3. Rosita avatar

  Ik wil ook wel graag meedoen. Pinterest blijf ik lastig vinden om te gebruiken. Ik ben er al heel lang mee aan het prutsen. Ik weet ook niet of het aan het soort niche ligt wat goed werkt op Pinterest.

 4. Frederique avatar

  Misschien kijk ik erover heen, maar WAAR wordt het gehouden. Dat wil ik graag weten voor ik al dan niet meedoe, want of ik er kan komen is misschien wel belangrijker dan of ik vrij ben 😉

  1. Sharp Ben avatar

   Het is een webinar. Dat maakt dat je het gebeuren van op afstand kan volgen via de pc. Je krijgt als deelnemer inloggevens om toegang te krijgen tot het webinar…

   1. Frederique avatar

    O duh. Tuurlijk. Dank voor deze uitgelezen mogelijkheid om mijzelf voor schut te zetten 😀
    Maar in dat geval zal de afstand geen probleem zijn en doe ik graag mee aan de verloting!

 5. Nancy avatar

  Ja, ik wil heel graag winnen! Pinterest drives me nuts!

 6. Anne van de Beek avatar

  Oeh, dit lijkt me heel nuttig! Ik vind Pinterest heel leuk, maar daardoor doe ik het voornamelijk als hobby en komen er voor mijn bedrijf nauwelijks resultaten uit voort. Ik zou graag willen leren hoe ik er meer bezoekers voor mijn blog uit kan halen.

 7. Johanne avatar

  Dat wil ik wel, die boost kan ik goed gebruiken. Facebook, Instagram en LinkedIn ken ik redelijk, Pinterest heeft voor mij nog veel te veel geheimen!

 8. Marga - The Netherlands avatar

  Ja! Graag. Ik doe al jaren aan Pinterest voor mijn website http://www.paardencolumns.com maar het lijkt vooral te gaan wie de mooiste paardenfoto’s verzameling heeft. Onlangs ook https://nl.pinterest.com/boekrecensiesblog/ gestart, maar de boekenliefhebbers en uitgeverijen zijn veel actiever op Instagram. Dus ik ben wel heel benieuwd naar de ongekende mogelijkheden die ik (nog?) niet zie…