Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

HomeBlogsWie reageert?Wie reageert? Morgaine

Wie reageert? Morgaine

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Morgaine

Opvallend commentaar:

En hier ben ik het helemaal mee eens, wat iedereen vergeet op de blogtips sites, tenminste, ik lees het amper terug, is dat het werk kost om lezers te trekken, dat je tijd moet geven om zelf ook andere blogs te bezoeken, lezen en bovenal moet blijven reageren!

Dat is DE start van je blog, en eigenlijk, komen de tips dan later wel, een stuntelende beginnende blogger die along the way leert vind ik leuker om te zien groeien dan direct een gelikt blog tegen te komen.

Maar ook dat is persoonlijk natuurlijk. Je moet investeren in je blog en verder kijken dan stats en google.

X

Aanleiding: Ja, vaak is blogadvies gewoon waardeloos!

Morgaine heeft een blog: Morgaine’s passions

Met een missie: een persoonlijk omniblog met nogal wat aandacht voor passies. Met zo’n blognaam kan dat natuurlijk moeilijk anders!

Laatst verschenen blogbericht:* De babyshower en een wit leugentje

Wie had ooit gedacht dat ik zelfs op mijn blog ooit een wit leugentje zou moeten gaan vertellen. Ik niet, en toch is het ervan gekomen. Gezien mijn familie gewoon weet dat ik blog, weet je nooit wanneer ze wel of niet voorbij komen. Dus moest ik ook hier in de laatste weken met name even afwezig zijn, het gooien op mijn werk en mijn vermoeidheid. Dat laatste was ook waar maar het even geen zin hebben had een andere reden dus. Het volledige bericht lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Reacties

5 reacties op “Wie reageert? Morgaine”

 1. Natasja avatar

  Moraine heeft mij heel veel geleerd over bloggen, ik begon op Facebook en ze haalde mij over om naar wordpress te gaan. In het begin schreef ik en kreeg ik totaal geen reactie, ik snapte er niets van. Met de tips en tricks heb ik nu al aardig wat vaste volgers. En het is zoals Morgaine zegt, het is veel reageren bij andere bloggers, en dan komen ze ook bij jou. Ik vind het mooi dat je op een gegeven moment echt een soort band krijgt met bloggers, veelal reageren ze lief en positief, tenslotte leg je in elk blog altijd iets van jezelf bloot.

 2. PatriciaKleijn avatar

  Morgaine is echt een toppertje, ze geeft leuke en uitgebreide reacties en ook vaak tips (in mijn geval) Zulke lezers zijn heeeeeel fijn 😀

 3. Morgaine avatar

  Hahahaha Ben, dank je wel, zo is het toch ook 😀 En dan heb ik de laatste blogs waar ik dus even niets mee kon, niet eens bij jou gereageerd 😉

  Zoals je ziet, volg ik je nog steeds! En dat zal ik ook blijven doen, omdat er soms toch echt nog wel tips tussen zitten die ik alweer vergeten ben, maar tijd geven aan anderen blijft belangrijk, zit ik nu op een tandje lager omdat het druk is in het echte leven, blijf ik wel alle blogs bijhouden nu qua lezen en reageren!

  X

 4. Japke avatar
  Japke

  Wat Morgaine schrijft is helemaal waar! Het is daarnaast ook leuk om andere blogs te bezoeken en op die manier interactie te creëren.

  1. Morgaine avatar

   Interactie is het leukste wat er is Japke, ik ben het niet altijd eens met Ben, weet ie ook 😉 En ik ga voor de reacties op mijn blog die soms de spuigaten uitlopen ondertussen, waar de stats van wordpress dan, niet eens zo hoog blijken te zijn achteraf, daar verbaas ik mij weleens over, maar ja ik kan geen analytics installeren, omdat ik gratis zit bij wordpress. 😉

   X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.