Wie reageert? Morgaine

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Morgaine

Opvallend commentaar:

En hier ben ik het helemaal mee eens, wat iedereen vergeet op de blogtips sites, tenminste, ik lees het amper terug, is dat het werk kost om lezers te trekken, dat je tijd moet geven om zelf ook andere blogs te bezoeken, lezen en bovenal moet blijven reageren!

Dat is DE start van je blog, en eigenlijk, komen de tips dan later wel, een stuntelende beginnende blogger die along the way leert vind ik leuker om te zien groeien dan direct een gelikt blog tegen te komen.

Maar ook dat is persoonlijk natuurlijk. Je moet investeren in je blog en verder kijken dan stats en google.

X

Aanleiding: Ja, vaak is blogadvies gewoon waardeloos!

Morgaine heeft een blog: Morgaine’s passions

Met een missie: een persoonlijk omniblog met nogal wat aandacht voor passies. Met zo’n blognaam kan dat natuurlijk moeilijk anders!

Laatst verschenen blogbericht:* De babyshower en een wit leugentje

Wie had ooit gedacht dat ik zelfs op mijn blog ooit een wit leugentje zou moeten gaan vertellen. Ik niet, en toch is het ervan gekomen. Gezien mijn familie gewoon weet dat ik blog, weet je nooit wanneer ze wel of niet voorbij komen. Dus moest ik ook hier in de laatste weken met name even afwezig zijn, het gooien op mijn werk en mijn vermoeidheid. Dat laatste was ook waar maar het even geen zin hebben had een andere reden dus. Het volledige bericht lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.

2

5 Responses

Show all responses
 1. Natasja
  14 december 2015
 2. PatriciaKleijn
  6 december 2015
 3. Morgaine
  4 december 2015
 4. Japke
  4 december 2015
  • Morgaine
   4 december 2015

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.