Wie reageert?

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Marguerita

Opvallend commentaar:

Mooi stuk! En vooral: wees eerlijk! Ik weet heel goed dat ik als kleinere blogger niet voor alle revieroducten in aanmerking kom, maar zeg me dat gewoon. Niets is zo naar als een paar dagen later op een ander blog wél die review zien van het product waarvan er eigenlijk ‘niets beschikbaar’ is voor bloggers…

Aanleiding: Zo plaatst een blogger jouw artikel wél

Marguerita heeft een blog: Marstyle.nl

Met een missie: Leuk lifestyleblog met alle aandacht voor verwennerij voor moeder en kind.

Laatst verschenen blogbericht:* Budgettip voor kapotte leggings

Herkenbaar? Je dochter die haar nieuwe legging voor de eerste keer draagt en er een gat in valt? Ik heb nu al aardig wat leggings weg kunnen gooien tot ik me bedacht dat er een eigenlijk heel handige recycle methode is. En die lost ook meteen het ieps-we-hebben-geen-korte-leggings-probleem op. De schaar! Verder lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.