Wie reageert? Mamaliefde

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Linda

Opvallend commentaar:

Zeer herkenbare aandachtspunten om succesvol te zijn, vooral die cijfertjes, open blijven staan om te leren en niet denken dat je het wel weet het online landschap blijft veranderen, creatief zijn, nieuwe dingen proberen ook als het niet het gewenste effect heeft en vooral ook anderen helpen. en niet alleen bang zijn dat het concurrentie is, je helpt het bloggen in het algemeen zo naar een hoger niveau. En als je blijft leren blijf je toch altijd een stapje voor 😉 Tot slot denk ik ook dat passie heel erg belangrijk is je moet het echt heel leuk vinden en er veel tijd insteken (dat ten koste gaat van tv kijken of een boek lezen etc). Als je met passie schrijft hebben de lezers dat al snel door en zullen ze je ook sneller blijven volgen.

Aanleiding: 10 eigenschappen van een succesvolle blogger

Linda heeft een blog: Mamaliefde

Met een missie: Persoonlijk geschreven mamablog. Heel veel tips over zowat alles waar drukbezette mama’s – alsof er ook andere zijn – mee te maken krijgen.

Laatst verschenen blogbericht:* 27 Ideeën wat te doen bij een playdate met twee peuters (of kleuters)?

Zie jij soms ook een beetje op tegen een playdate van je kind, dat er gezellig een leeftijdsgenootje over de vloer komt? Dat je je afvraagt wat je nu eigenlijk moet doen, of tenminste zij? Ik wel, dus ik had al wat plannen gemaakt voor het moment dat het nichtje een dag zou komen spelen, van 8 uur ’s ochtends tot 7 uur ’s avonds. Er stonden ingrediënten klaar om een taart te bakken, ik had grote kartonnen dozen opgespaard en inspiratie gezocht wat ik daarvan zou kunnen maken. Verder lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.

2

14 Responses

Show all responses
 1. Morgaine
  5 maart 2016
 2. Patricia Schmitz-Heres
  4 maart 2016
 3. Jeroen
  3 maart 2016
 4. Marijke
  2 maart 2016
 5. Bianca
  2 maart 2016
 6. simone
  2 maart 2016
 7. Jeannet
  2 maart 2016
  • Sharp Ben
   2 maart 2016
   • Jeannet
    2 maart 2016
 8. sabrina
  2 maart 2016
 9. Japke
  2 maart 2016
 10. MichielZiet
  2 maart 2016
 11. Linda
  2 maart 2016

Write a response

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.