Wie reageert? Japke beleeft

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Japke

Opvallend commentaar:

Hoi Ben,
Wat een fijne blogpost! Je geeft precies antwoord op een aantal vragen die in mijn hoofd hangen! Ik pas niet ik een hokje, blog vanuit mijn eigen ervaring en zonder niche, maar het lijkt me best leuk om ook eens een boek- of shopreview te schrijven. kortom, je blog geeft mij hoop 🙂

Aanleiding: Bloggen zonder niche, kan het?

Japke heeft een blog: Japke beleeft Amsterdam

Met een missie: een persoonlijk omniblog met heel groot hart voor Amsterdam. In al haar schakeringen!

Laatst verschenen blogbericht:* MIJN BLOGJAAR 2015

“Waarom blijf je steeds maar nieuwe blogs aanmaken, Japke?” Dat vroeg iemand mij toen ik in Blogger en later met WordPress steeds over andere onderwerpen schreef. Het werd inderdaad een rommeltje op een gegeven moment. Ik vond dat ik mijn verhalen niet onder één blog kon publiceren. Zo werd de wens naar een eigen website steeds groter. In september ging deze wens eindelijk in vervulling; een punt.amsterdam, dat wil iedere Amsterdammer wel! Met een eigen website kon ik al mijn blogs onderbrengen op één website, maar wel met verschillende categorieën… Het volledige bericht lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.

5 antwoorden op “Wie reageert? Japke beleeft”

  1. ha die Ben, het voelt een beetje hoerig nu om te reageren, maar dus wel een heel leuk idee – ik realiseer me zelf regelmatig hoe fijn ik het vind als er – en dat is best schaars – door een lezer een comment geplaatst wordt onder mijn blog – en meestal zijjn dat nog één of twee delzefde personen ook nog – die zijn dus wel echt goud waard, maar een paar comments zeggen me meer dan 100 lezers via de statistiek, daar heb ik veel minder zin in om me in te verdiepen en die hebben mogelijk de post alleen maar aangeklikt – zelf probeer ik wel altijd te raeren als een blogpost me boeit, maar daarvoor moet ik m eerst ook lezen en daar heb ik het afgelopen jaar best heel erg weinig tijd voor gehad – als grootste deel van het jaar drievoudig mantelzorgere – zelfs het door mij als zeer ontspannen ervaren schrijven van een blogpost is er om die reden regemaltiger wel dan niet bij in geschoten.

    maar bij deze meld ik me weer en voroal mijn blog omdat het sinds enige tijd weer lukt om vrij regemaltig en enkele keren per week te posten – laten we hopen dat dat zo blijft, voorla omdat dat dan wil zeggen dat het mijn naasten relatief goed gaat qua gezondheid en dat ik zelf aan de geode kant van de grens zit van mijn energie huishouding – asl die below zero is dan trekt het meisje het niet, en just above de zero grens brengt het schirjven in de meest vroege morgen mij juist energie = Nog de allerbeste wensen voor 2016 en hartelijke groet,

    Enne, ik heb zeer sentimentele bindingen met Amsterdam dus ben zeer blij met de blog van Japke

    Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.