Wie reageert?

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Japke

Opvallend commentaar:

Hoi Ben,
Wat een fijne blogpost! Je geeft precies antwoord op een aantal vragen die in mijn hoofd hangen! Ik pas niet ik een hokje, blog vanuit mijn eigen ervaring en zonder niche, maar het lijkt me best leuk om ook eens een boek- of shopreview te schrijven. kortom, je blog geeft mij hoop 🙂

Aanleiding: Bloggen zonder niche, kan het?

Japke heeft een blog: Japke beleeft Amsterdam

Met een missie: een persoonlijk omniblog met heel groot hart voor Amsterdam. In al haar schakeringen!

Laatst verschenen blogbericht:* MIJN BLOGJAAR 2015

“Waarom blijf je steeds maar nieuwe blogs aanmaken, Japke?” Dat vroeg iemand mij toen ik in Blogger en later met WordPress steeds over andere onderwerpen schreef. Het werd inderdaad een rommeltje op een gegeven moment. Ik vond dat ik mijn verhalen niet onder één blog kon publiceren. Zo werd de wens naar een eigen website steeds groter. In september ging deze wens eindelijk in vervulling; een punt.amsterdam, dat wil iedere Amsterdammer wel! Met een eigen website kon ik al mijn blogs onderbrengen op één website, maar wel met verschillende categorieën… Het volledige bericht lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.