(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsWie reageert?Wie reageert? Heleen Schrijvershof

Wie reageert? Heleen SchrijvershofWe moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Heleen Schrijvershof

Opvallend commentaar:

Helder stuk. Fijn dat je niet zonder onderzoek even schrijft dat het haast wel zo moet zijn dat ze lager komen te staan. Zelf heb ik nooit een gratis domein gehad en dat is me altijd bevallen. Het zorgt inderdaad voor een extra stukje professionaliteit die je ook (of misschien wel juist) als kleine blogger wilt uitstralen.

Aanleiding: Is een gratis blog minder vindbaar in Google?

Heleen Schrijvershof heeft een blog: Heleen schrijvershof.nl

Met een missie: Heleen wil jou dolgraag leren wat je moet weten over fotografie, zodat je je blog nog mooier kan maken dan ‘ie al is. Vrouw met een pertinente mening over bloggen (en ondernemen).

Laatst verschenen blogbericht:* GELD VERDIENEN, ADBLOCKERS EN JOUW FAVORIETE BLOGGERS.

Als je de afgelopen tijd niet onder een steen hebt geleefd heb je de discussie over adblockers waarschijnlijk niet gemist. Zoals je van mij gewend bent probeer ik dit soort discussies altijd een positief randje te geven.

Als je wilt teruglezen waarom het zo’n ding is kun je deze blogpost van Serena lezen.

Het is dus absoluut niet mijn bedoeling om de discussie hier dan ook nog eens dunnetjes over te doen. Ik heb veel standpunten gelezen en in plaats van het hier opnieuw uitgebreid te omschrijven zie je hieronder mijn comment op deze blogpost: Volledige bericht lezen


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


6 reacties op “Wie reageert? Heleen Schrijvershof”

  1. Zoals je weet reageer ik alleen als ik er iets mee kan, zo niet, waarom dan reageren, dat weten mijn vaste schrijvers van andere blogs ook 😉

    en hier dus dito, als ik wat te melden heb, doe ik dat, zo niet dan niet.

    X

  2. Goed idee, ik als beginnend blogster vind het ook altijd leuk als er een reactie op één van m’n blogposts komt. Zelf reageer ik ook regelmatig als een post me aanspreekt, een beetje feedback kan tenslotte nooit kwaad! Leuke tip trouwens, ben Heleen direct gaan volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.