Wie reageert?

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Heleen Schrijvershof

Opvallend commentaar:

Helder stuk. Fijn dat je niet zonder onderzoek even schrijft dat het haast wel zo moet zijn dat ze lager komen te staan. Zelf heb ik nooit een gratis domein gehad en dat is me altijd bevallen. Het zorgt inderdaad voor een extra stukje professionaliteit die je ook (of misschien wel juist) als kleine blogger wilt uitstralen.

Aanleiding: Is een gratis blog minder vindbaar in Google?

Heleen Schrijvershof heeft een blog: Heleen schrijvershof.nl

Met een missie: Heleen wil jou dolgraag leren wat je moet weten over fotografie, zodat je je blog nog mooier kan maken dan ‘ie al is. Vrouw met een pertinente mening over bloggen (en ondernemen).

Laatst verschenen blogbericht:* GELD VERDIENEN, ADBLOCKERS EN JOUW FAVORIETE BLOGGERS.

Als je de afgelopen tijd niet onder een steen hebt geleefd heb je de discussie over adblockers waarschijnlijk niet gemist. Zoals je van mij gewend bent probeer ik dit soort discussies altijd een positief randje te geven.

Als je wilt teruglezen waarom het zo’n ding is kun je deze blogpost van Serena lezen.

Het is dus absoluut niet mijn bedoeling om de discussie hier dan ook nog eens dunnetjes over te doen. Ik heb veel standpunten gelezen en in plaats van het hier opnieuw uitgebreid te omschrijven zie je hieronder mijn comment op deze blogpost: Volledige bericht lezen


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.