Wie reageert?

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Daniëlle

Opvallend commentaar:

Leuk stukje weer! Ik merk inderdaad dat ik zelf ook slecht ben in het achter laten van reacties en dat dit al maar minder word. Vaak heb ik een stuk of 10 tabbladen open staan die ik dan snel even lees tussen het werken door. Video exporteren? Oh even snel het artikel van *vul blog in* lezen. Even wachten op een collega? Even snel lezen! Dit “snelle” leesgedrag zorgt ervoor dat commenten eigenlijk alleen op de rustige dagen gebeurt en zelfs dan heb ik vaak zo vele “bij te lezen” dat ik daar niet aan toe kom.
Erg jammer inderdaad.. maar wel begrijpelijk! In elk geval weer een goede reminder voor mijzelf om weer meer tijd te steken in het achterlaten van comments 😉

Aanleiding: Reacties onder een blog: zijn ze nog belangrijk?

Daniëlle heeft een blog: Brightmorningdew

Met een missie: Mooi vormgegeven en persoonlijk lifestyle blog met veel tips voor een gezonde leven. Niks extreems echter. De nadruk ligt op het haalbare.

Laatst verschenen blogbericht:* Zalm & spinazie pasta | Gezond recept

Zo’n eerste week na een vakantie is het altijd extra druk. Gemist werk moet ingehaald worden, nieuwe afspraken worden gepland en alles lijkt wel in een stroomversnelling te gaan. Het “vakantie gevoel” is na een paar dagen dan ook ver te zoeken.

Om dit alles een beetje te doorstaan heb ik een zalm en spinazie pasta gemaakt. Een perfecte “comfort food” maaltijd vol gezonde koolhydraten, vetten, eiwitten en een goede portie groente! Vandaag deel ik met jullie dus weer een gezond recept! Verder lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.