(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsWie reageert?Wie reageert? Brightmorningdew

Wie reageert? BrightmorningdewWe moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Daniëlle

Opvallend commentaar:

Leuk stukje weer! Ik merk inderdaad dat ik zelf ook slecht ben in het achter laten van reacties en dat dit al maar minder word. Vaak heb ik een stuk of 10 tabbladen open staan die ik dan snel even lees tussen het werken door. Video exporteren? Oh even snel het artikel van *vul blog in* lezen. Even wachten op een collega? Even snel lezen! Dit “snelle” leesgedrag zorgt ervoor dat commenten eigenlijk alleen op de rustige dagen gebeurt en zelfs dan heb ik vaak zo vele “bij te lezen” dat ik daar niet aan toe kom.
Erg jammer inderdaad.. maar wel begrijpelijk! In elk geval weer een goede reminder voor mijzelf om weer meer tijd te steken in het achterlaten van comments ?

Aanleiding: Reacties onder een blog: zijn ze nog belangrijk?

Daniëlle heeft een blog: Brightmorningdew

Met een missie: Mooi vormgegeven en persoonlijk lifestyle blog met veel tips voor een gezonde leven. Niks extreems echter. De nadruk ligt op het haalbare.

Laatst verschenen blogbericht:* Zalm & spinazie pasta | Gezond recept

Zo’n eerste week na een vakantie is het altijd extra druk. Gemist werk moet ingehaald worden, nieuwe afspraken worden gepland en alles lijkt wel in een stroomversnelling te gaan. Het “vakantie gevoel” is na een paar dagen dan ook ver te zoeken.

Om dit alles een beetje te doorstaan heb ik een zalm en spinazie pasta gemaakt. Een perfecte “comfort food” maaltijd vol gezonde koolhydraten, vetten, eiwitten en een goede portie groente! Vandaag deel ik met jullie dus weer een gezond recept! Verder lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


11 reacties op “Wie reageert? Brightmorningdew”

 1. Leuk hoor, zelf ben ik ook altijd blij met reacties. Vaak reageer ik zelf op een blog als ik het er mee eens/leuk/grappig/verontwaardigd ben of vind. Uiteraard moet ik er wel de tijd voor heb, dus hoe meer tijd, hoe meer reacties door mij.

 2. Hee wat leuk! En het werkt, want ik reageer 🙂
  Zoals een aantal hierboven al schreef, neem ik ook vaak te weinig tijd om even te reageren op andere blogs. En daarbij weet ik ook nog niet zo goed hoe ik leuke blogs kan vinden. Ben net gestart met mijn eigen blog en nog niet zo wegwijs in bloggersland 😉
  Dus ik sta open voor tips!!

 3. Ja, dit is een leuk initiatief! Ik probeer altijd reacties achter te laten als een artikel mij echt helpt, als ik hetzelfde voel als de schrijver, of als er iets nieuws is dat ik ook wil proberen. De rest scroll ik langs in Bloglovin en vaak sla ik ook artikelen over. Misschien volg ik ook wel te veel bloggers? Vaak schoon ik mijn lijst weer eens op, maar ik voeg ook veel nieuwe mensen toe.

 4. Ik probeer iedere dag een paar reacties op blogs achter te laten. Natuurlijk ben ook ik druk-druk-druk en lukt dat niet altijd. Maar zoveel moeite is het nu ook weer niet en aangezien iedereen het leuk vindt reacties te krijgen?

 5. Wat leuk dat je dit doet! Andere blogs lezen en af en toe reageren doe ik vooral tijdens momenten dat ik niet veel beters te doen heb of wanneer ik zou moeten studeren ? Nu zit ik in de trein vanaf mijn ouders naar huis, heerlijk moment om leuke artikelen te lezen en nieuwe blogs te ontdekken!

 6. Hahahaha ja Daniëlle! Niet snel lezen maar ook reageren 😛 Dat wordt meer dan gewaardeerd 😉

  Ik volg haar blog al een tijdje, ze vlogt nu ook wat meer en vaker, waar ik dan wat minder tijd voor neem, maar gelukkig kan ik zo eerlijk zijn om dat haar ook te vertellen, dat ik de geschreven stukken mis dan… hahaha Geweldig mens!

  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.