Allereerst: van harte welkom!

De Blogtrommel zei u?

Naast het schrijven aan weblogs beleef ik minstens evenveel plezier aan het lezen en volgen van het werk van collega-bloggers. In de afgelopen tijd ben ik heel wat blogs gaan volgen en inventariseren, een proces dat trouwens nu nog altijd doorgaat  even as we speak.

Eindeloze lijsten met linkjes, het zegt niet zoveel en het nodigt u, beste lezer, zeker niet uit om meteen verder te gaan lezen. De Blogtrommel wil daarom wil u op een originele manier een aantal leuke blogs voorstellen aan de hand van een aantal thema’s. U krijgt een prikkelend voorproefje, waarna u wordt uitgenodigd om een flinke duik te nemen in de beste, leukste, grappigste, interessantste en origineelste blogs uit “mijn” blogosfeer.

Ter gelegenheid van de “lancering” krijgt u 3 thema’s voorgeschoteld, daarna ongeveer 2 per maand. Althans, dat is het plan..

Ik wens u veel leesplezier!

2 antwoorden op “”

  1. Ik vind het een superleuk idee, Ben! Wat ik vooral leuk vind, is dat men zo in aanraking komt met oudere blogjes, die normaal gesproken niet meer zo vaak gelezen zouden worden. En ook leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.