Geen categorie

Is bloggen dood? Kan ik niet beter een Youtube-kanaal beginnen? Vragen die mij in deze periode van het jaar wel vaker gesteld worden. Zeker ook omdat sommige fervente bloggers met ervaring gewag maken van teruglopende bezoekersaantallen. Zelf heb ik daar natuurlijk wel een bepaald idee over.

Een gesprek met Aileen zette me aan het denken. Het leek me wel een goed idee om jullie over de kwestie aan het woord te laten. Hoe kijken jullie naar je blog(gen) aan de vooravond van 2019? Is het bloggen op zijn retour? Mede met jouw hulp zullen we daar binnenkort achter komen.Banner abonnement nieuwsbrief voor de beste blogtips

En omdat ik graag de mening ken van zoveel mogelijk bloggers; voel je vrij om dit bericht ook te delen. Mijn dank is groot.

Ben je een blogger, vul dan even de poll hieronder in. Het kost je maar een paar minuutjes tijd en de bevraging is anoniem.

Mocht je problemen ondervinden met het onderstaande formulier, Klik dan hier:

Doe je mee?


photo credit: JASElabs via photopin cc