Het is voor het eerst dat 2 blogs tegelijk worden besproken in deze rubriek. Ik moet wel, want anders kom ik nooit aan 250 à 300 woorden die Google nodig heeft om dit bericht naar behoren te indexeren…

Screenshot Stickermeisje

En dan nog zal ik ‘t moeilijk hebben om hier 250 woorden uit te persen, zo weinig hebben de blogs van Tettenvrouw en Stickermeisje om het lijf.

In tegenstelling tot wat je misschien denkt – en ook een beetje tot mijn eigen verbazing – hebben beide blogs vrouwelijke eigenaars.

Hoe breng je op een effectieve manier een verzameling stickers aan de man? Stickermeisje geeft het antwoord.
Tettenvrouw doet dan weer op een bijzondere manier aan community building en komt op die manier op de proppen met de enige beautyblog met ook een serieuze mannelijke aanhang.Screenshot Tettenvrouw

Er wordt in ieder geval vakkundig komaf gemaakt met de idee dat je als blogger een vlotte pen en een goed verhaal moet hebben om een succesvol blog op poten te zetten.

Anno 2013 kan het dus ook zonder een karrenvracht aan woorden en is het steeds vaker de verpakking die telt. Of zelfs het gebrek eraan… Klik en je weet meteen welk vlees je in de kuip hebt!

P.s: als de lente niet tot ons komt, dan forceren we ‘r toch gewoon?

P.s.s: verrek, ik kom nog 85 woorden tekort!