Tel je centen blogHet simpele feit dat Pedro – the fonding father van dit blog – een Belg is, is een zwak argument om Tel je centen hier aan te bevelen, moet ik toegeven. Maar het speelt dus wel mee.

Het hoeft je niet echt te verbazen dat Tel je centen over geld gaat. Mijn geld, jouw geld en ons geld. Pedro maakt in ieder geval komaf met mijn diepgewortelde vooroordeel dat ambtenaren altijd  wat ongemakkelijk met geld omgaan. Vooral dan als het erom gaat budgetten efficiënt en oordeelkundig te besteden…

“Geld stinkt niet.”, zo sprak ooit een geflipte Romeinse keizer. Ga dus zitten voor geldtips allerhande. Leer dus hoe jij er zo zuinig mogelijk mee kan omspringen en in één moeite door hoe anderen het ongegeneerd over de balk kunnen gooien.

Wat ik leer van dit blog? Dat geld niet altijd (on)gelukkig maakt, noch een bitter ernstige zaak hoeft te zijn… Niks nieuws onder de zon, maar wel amusant geschreven!

Ik wil ook even wijzen op het feit dat Pedro nog op zoek is naar gastbloggers. Voel je er dus wat voor om een pittige bijdrage te leveren aan ‘Tel je centen?’ De site biedt plaats aan artikelen waarin, geld, consumeren en -minderen, crisis en vele andere begrotingsvraagstukken een belangrijke rol spelen.

 

Bezoek Tel je centen