Percy TienhoovenWe zullen het maar meteen toegeven. De meeste bloggers zijn alleen maar bezig met onbenullige bijkomstigheden zoals schrijven, volgers en lezers verzamelen via sociale media en blogjes richting hoogste toppen van Google hijsen. Met alle frustraties van dien wanneer het met een van de voornoemde activiteiten om god weet welke reden niet helemaal wil lukken.

Niets van dat alles bij blogger Percy Tienhooven. Hij staat liever stil bij ietwat fundamentelere kwesties. De vraag hoe we moeten blijven ademen in de 21ste eeuw is er bijvoorbeeld zo eentje.

Ik kan je echter meteen geruststellen. Percy is geen professor. Wel een levenskunstenaar pur sang mét twee bevallige assistentes. Hoe dat allemaal wordt uitgewerkt op zijn blog is eigenlijk erg lastig onder woorden te brengen. Voor een keer ga ik dat dus ook niet proberen. Nou, vooruit dan, één hint: zijn motto: “Een dag niet gelachen is een dag niet gelachen.”

Wie dus op zoek is naar een flinke portie lol en dito relativeringsvermogen op zijn tijd mag Percytienhooven.com zeker aan zijn blogroll toevoegen.

Recente berichten

Eén reactie op “Warm aanbevolen: Percy Tienhooven”

  1. Lies avatar

    Geweldige blog, die van Percy Tienhoven!
    Scherpzinnig van je opgemerkt, Sharp Ben 😉 De blogposts van Percy lezen als een trein en je wordt er meteen vrolijk van 🙂 Smaakt naar meer!
    Thx 4 the tip Ben (y)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.