Warm aanbevolen: Michielziet

Michielziet“Waar moet zo’n blogger het steeds weer over hebben?”, vraagt een lezer zich wel eens af.

Blogger Michiel heeft aan onderwerpen om over te bloggen alvast geen tekort. Meer dan genoeg inspiratie in zijn onmiddellijke omgeving. Hij ziet, kijkt, observeert en noteert naar hartenlust. Zelf zegt hij:

“Mijn stijl is te vergelijken met dat van een essayist, vertelde me onlangs iemand. Mooi, maar ik zie het zelf iets simpeler. Ik doe een poging tot cabaret op papier.”

Beter kan ik het dus niet zeggen.

De observaties worden scherp en erg mooi onder woorden gebracht. Zo vind je op Michielziet stukjes “uit het leven gegrepen”, om maar eens een cliché te gebruiken. In dit geval is er echter geen reden om het cliché gratuit te bezigen.

Dit is een blog van een uitstervende soort. Michielziet is namelijk een blog voor mensen met tijd. Eentje voor mensen die zich de moeite willen getroosten verhalen te lezen op zoek naar (h)erkenning van en voor zichzelf.

Het wordt zonder twijfel een amusante zoektocht!

Bezoek Michielziet

8 reacties op “Warm aanbevolen: Michielziet”

  1. Normaal heb ik genoeg te schrijven, maar nu val ik even stil.
    Ongelooflijk trots om hier zo in het zonnetje te mogen staan.
    Dank voor dit warme bad. 🙂

  2. Michiel heeft de gave om mij zo aan het lachen te maken dat mijn gezin bezorgd denkt dat er iets helemaal mis is met me 😉
    Bedankt voor deze tip Ben. Een heerlijk blog om te lezen en te volgen. Enig in zijn soort!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.