Warm aanbevolen: Michielziet

Michielziet“Waar moet zo’n blogger het steeds weer over hebben?”, vraagt een lezer zich wel eens af.

Blogger Michiel heeft aan onderwerpen om over te bloggen alvast geen tekort. Meer dan genoeg inspiratie in zijn onmiddellijke omgeving. Hij ziet, kijkt, observeert en noteert naar hartenlust. Zelf zegt hij:

“Mijn stijl is te vergelijken met dat van een essayist, vertelde me onlangs iemand. Mooi, maar ik zie het zelf iets simpeler. Ik doe een poging tot cabaret op papier.”

Beter kan ik het dus niet zeggen.

De observaties worden scherp en erg mooi onder woorden gebracht. Zo vind je op Michielziet stukjes “uit het leven gegrepen”, om maar eens een cliché te gebruiken. In dit geval is er echter geen reden om het cliché gratuit te bezigen.

Dit is een blog van een uitstervende soort. Michielziet is namelijk een blog voor mensen met tijd. Eentje voor mensen die zich de moeite willen getroosten verhalen te lezen op zoek naar (h)erkenning van en voor zichzelf.

Het wordt zonder twijfel een amusante zoektocht!

Bezoek Michielziet

8 Comments

 1. Een genot om te lezen, de verhalen van Michiel en zijn observaties!

 2. Ik ben dol op Michiel zijn pennenvruchten.

 3. Ursula Goldsworthy
  Ursula Goldsworthy

  De blogs maken me altijd aan het lachen! Een aanrader

 4. Normaal heb ik genoeg te schrijven, maar nu val ik even stil.
  Ongelooflijk trots om hier zo in het zonnetje te mogen staan.
  Dank voor dit warme bad. 🙂

 5. Een van de betere! Absoluut een aanrader

 6. Leuke tip Ben! Ik ken hem nog niet maar ga hem zeker volgen 😀

 7. Michiel heeft de gave om mij zo aan het lachen te maken dat mijn gezin bezorgd denkt dat er iets helemaal mis is met me 😉
  Bedankt voor deze tip Ben. Een heerlijk blog om te lezen en te volgen. Enig in zijn soort!

 8. Michiel is in mijn ogen een schrijver/blogger die intuïtief verhaalt over de ‘gewone’ menselijke maat. Fijn blog om te lezen en te volgen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.