Warm aanbevolen: Jurken van Maria

Beauty- fashion- en lifestyleblogs zijn niet direct my cup of tea. Voor een deel komt dat   natuurlijk omdat deze blogs zich vrijwel uitsluitend op de vrouwelijke helft van de bevolking richten. De tips die rondgestrooid worden zijn bovendien van die aard dat ze de toch al onzekere meiden onnodig complexen aanpraten.
De kraakverse fashionblog van Maria gaat alvast een stuk verder dan het stereotype kijk-eens-wat-ik-nu-weer-heb-gekocht-dit-kon-ik-echt-niet-laten-hangen-kijk-eens-hoe-mooi-ik-ermee-sta-als-jullie-dat-ook-vinden-volg-mij-dan.
Zoals Maria zelf zegt gaat het op dit blog vooral over de verhalen van haar kleding.  Die verhalen zijn leerrijk en boeiend geschreven. Verder is er ook handzaam kledingadvies van een vrouw die beseft dat mooi kleren niet per se een vermogen hoeven te kosten en niet iedereen gezegend is met een maatje 34.
Nog heel even en ik durf zonder medeweten van mijn vrouw een boetiek binnenstappen om voor haar een jurkje uit te kiezen…
Bezoek Jurken van Maria

Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?
Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

Eén reactie op “Warm aanbevolen: Jurken van Maria”

  1. VIFjeans avatar

    Inderdaad wel leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.