Screenshot blog CinsverzinselsGeen idee of de uitgevers van Nederland en Vlaanderen veel blogs lezen. Ze zouden het in ieder geval moeten doen. In het blogwereldje is namelijk nogal wat schrijverstalent te vinden. En zeg eens eerlijk: niet iedereen zit te smachten naar het zoveelste kookboek van de zoveelste sterrenchef, toch?

Neem nu het blog van Cin. Haar blog ziet er niet direct flitsend uit; het is niet geoptimaliseerd (niet voor jou als lezer/bezoeker en al helemaal niet voor Google). Verder is ook de blogfrequentie niet echt in lijn met met wat “experts ter zake” hieromtrent meestal propageren. Dat zou je jammer kunnen vinden als volger van dit blog. Ik heb vooral begrip voor het feit dat je dit soort verhalen niet zomaar meerdere keren per week uit je mouw schudt en op een weblog slingert.

Ook Cin maalt er niet om. Het gaat immers om haar teksten, haar verhalen, haar fictie, haar verzinsels…. Neem van mij aan: die doen de matige blogfrequentie in het niets verdwijnen en maken iedere gestoffeerde zijbalk volstrekt overbodig.

Beste lezer, laat je aversie voor ongeïllustreerde blogposts voor een keertje varen. Doe de moeite om de moeite om enkele regels te lezen en je zult versteld staan hoe lang je attention span eigenlijk wel kàn zijn. Alleszins veel langer dan  de steeds vaker als norm geldende 500 woorden. Daar zorgt Cin wel voor…

Jij wordt getrakteerd op een reeks met veel zorg geschreven verhalen. Lang niet altijd even opbeurend, wel steeds verrassend!

 

Bezoek Cin’s verzinsels