Screenshot AugurkenMetSlagroomHoe krijg ik meer lezers voor mijn blog? Hoe zorg ik dat lezers terugkeren naar mijn weblog? Hoe komt mijn blog makkelijk bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines en andere Googles terecht? Het antwoord op deze vragen klinkt kinderlijk eenvoudig en toch ook weer niet: vind je niche, word een specialist in je vakgebied en verklein dus moedwillig je doelgroep.

En dat is nou precies wat er gebeurde met AugurkenMetSlagroom. Dit is – zoals de titel van het blog misschien al suggereert – geen kookblog zoals er misschien wel honderden te vinden zijn. Nee, AugurkenMetSlagroom ontstond uit frustratie (ook dat is niet nieuw) en richt zich dus specifiek op zwangere vrouwen.

Dit blog staat dus vol met gerechten die je met een gerust hart kan eten tijdens je zwangerschap. De initiatiefneemster van deze pagina gaat ervan uit dat  je als vrouw moet kunnen blijven genieten van lekker eten. Zwanger of niet! De recepten bevatten geen verboden producten zoals zoals alcohol, rauw ei en verkeerde vis- en kaassoorten. Alle receptuur is dus zwangerproof, zoals dat zo mooi heet.

Daarnaast vind je ook nog eens artikelen over veilige en verboden producten, zodat je zelf kan uitzoeken of een recept zwangerproof is. De recepten staan netjes onderverdeeld in categorieën.

Om voor de hand liggende redenen kan ik nooit écht uit ondervinding spreken. Doch, observaties van enkele moeders in spe doen me toch het volgende besluiten: AugurkenMetSlagroom vond een gat in de markt!

Toch nog één bedenking: AugurkenMetSlagroom richt zich dus op een specifieke doelgroep. Dat doelpubliek is echter vele malen groter dan je op het eerste zicht zou denken. Is dat wat gezond is voor moeder en kind immers niet even heilzaam voor de rest van de mensheid?

 

Bezoek AugurkenMetSlagroom