Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Vlaamse of Nederlandse blogs?

Foto: Google.com

In De Blogtrommel worden al een tijdje blogs verzameld die de moeite van het ontdekken waard zijn. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen Nederlandse en Belgische blogs. Zolang de voertaal van de blog (hoofdzakelijk) het Nederlands is, komt iedere weblog dus in aanmerking voor een vermelding op deze pagina.

Persoonlijk vind ik de nationaliteit van de blog(ger) niet belangrijk, en dus vermeld ik die ook niet. Kwaliteit komt immers snel bovendrijven en de boodschap die de blog wil overbrengen is veel belangrijker, toch?
Vindt u de nationaliteit van de blogger belangrijk? Leest u enkel Nederlandse of Vlaamse blogs? Zou u het nuttig vinden als De Blogtrommel voortaan ook vermeld of het om een Vlaamse of Nederlandse blog gaat?
Aarzel niet om uw mening te geven. Dat kan door een simpele muisklik (zie poll hiernaast) of door middel van een commentaartje.
U geeft mij op die manier de kans om u beter te leren kennen en zo De Blogtrommel te verbeteren.
Dus, Vlaamse of Nederlandse blogs, wat verkies jij?
Bij voorbaat dank!

Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

8 reacties op “Vlaamse of Nederlandse blogs?”

 1. Ariadnesdraad avatar

  Wat er in het blogstuk staat moet me boeien. Of iemand boeiend schrijft heeft helemaal niets met nationaliteit te maken. Wel is het zo dat er verschillende zinsconstructies en woordgebruik zijn, maar dat vind ik juist boeiend!

 2. Jan Kok avatar

  Ik sluit me aan bij Anouk

 3. Anouk avatar

  Eerlijk gezegd ken ik niet veel Vlaamse mensen die bloggen, dus ik volg voornamelijk Nederlandse. Maar dat is niet met opzet gedaan.

 4. Liann. avatar

  Het maakt mij helemaal niks uit!

 5. Lilith avatar
  Lilith

  Het allerbelangrijkste vind ik dat de blog in het algemeen Nederlands geschreven is. Ik erger me bijvoorbeeld aan veelvoudig gebruik van tussentaal in blogs…
  Verder maakt Nederlands of Vlaams mij absoluut niet uit!

 6. Lauradenkt avatar

  Ik lees voornamelijk Nederlandse blogs (ben zelf Nederlands), maar ook een aantal Vlaamse. Ik merk wel, als een blog erg Vlaams is geschreven (met veel woorden die ik niet ken), dat ik het niet fijn vind om te lezen.

  1. walter avatar

   Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  2. walter avatar

   Ja, inderdaad, het Vlaams verschilt nog wel eens van het Nederlands. Wij gebruiken nog al te vaak een soort van ‘kromtaal’… (dixit Jeroen Brouwers !).
   Kom eens kijken naar mijn kleine bibliotheek :
   dekleinebibliotheek.blogspot.com

   Groetjes,
   Walter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.