(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsinterne keukenVlaamse of Nederlandse blogs?

Vlaamse of Nederlandse blogs?Foto: Google.com

In De Blogtrommel worden al een tijdje blogs verzameld die de moeite van het ontdekken waard zijn. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen Nederlandse en Belgische blogs. Zolang de voertaal van de blog (hoofdzakelijk) het Nederlands is, komt iedere weblog dus in aanmerking voor een vermelding op deze pagina.

Persoonlijk vind ik de nationaliteit van de blog(ger) niet belangrijk, en dus vermeld ik die ook niet. Kwaliteit komt immers snel bovendrijven en de boodschap die de blog wil overbrengen is veel belangrijker, toch?
Vindt u de nationaliteit van de blogger belangrijk? Leest u enkel Nederlandse of Vlaamse blogs? Zou u het nuttig vinden als De Blogtrommel voortaan ook vermeld of het om een Vlaamse of Nederlandse blog gaat?
Aarzel niet om uw mening te geven. Dat kan door een simpele muisklik (zie poll hiernaast) of door middel van een commentaartje.
U geeft mij op die manier de kans om u beter te leren kennen en zo De Blogtrommel te verbeteren.
Dus, Vlaamse of Nederlandse blogs, wat verkies jij?
Bij voorbaat dank!

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

Categorie:

Tags:


8 reacties op “Vlaamse of Nederlandse blogs?”

  1. Wat er in het blogstuk staat moet me boeien. Of iemand boeiend schrijft heeft helemaal niets met nationaliteit te maken. Wel is het zo dat er verschillende zinsconstructies en woordgebruik zijn, maar dat vind ik juist boeiend!

  2. Het allerbelangrijkste vind ik dat de blog in het algemeen Nederlands geschreven is. Ik erger me bijvoorbeeld aan veelvoudig gebruik van tussentaal in blogs…
    Verder maakt Nederlands of Vlaams mij absoluut niet uit!

  3. Ik lees voornamelijk Nederlandse blogs (ben zelf Nederlands), maar ook een aantal Vlaamse. Ik merk wel, als een blog erg Vlaams is geschreven (met veel woorden die ik niet ken), dat ik het niet fijn vind om te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.