Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Verdien geld met je blog via 24/7 Discount

Wil je via je blog een zakcentje bijverdienen dan denken we natuurlijk spontaan aan Google Adsense. Maar er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden. 24/7 Discount is bijvoorbeeld gratis te gebruiken en heeft nog wel meer troeven.247discount

Bloggen is leuk en inspirerend. Zowel voor jezelf als voor je lezers. En het maakt daarbij niet eens zo gek veel uit in welke niche je zit of wat precies het doel is van je blog. Goed om weten is dat je – zeker als je ook wat mensen kan bereiken – ook vrij makkelijk geld kan verdienen met je eigen blog.

Er zijn diverse manieren waarmee jij geld kunt verdienen op jouw blog. Je kunt advertenties plaatsen van organisaties, maar ook is het mogelijk om door middel van ledenwerving voor websites leuk te verdienen. Zo kun jij straks misschien wel investeren in een nieuwe lay-out voor je website en nog professioneler worden!

24/7 Discount

Eén van de mogelijkheden om geld te verdienen is via 24/7 Discount. Als blogger kun jij je aanmelden bij 24/7 Discount (Aff). Door middel van een koppeling met jouw website worden alle nieuwe leden die via jouw website komen geregistreerd en krijg jij daar een leuk bedrag over. Daarnaast krijg je ook 20% over de korting die zij sparen.

24/7 Discount is een platform waar leden kunnen winkelen en altijd ledenkorting ontvangen bij de aangesloten webshops. Of je nu een vakantie wilt boeken of producten gaat shoppen bij leuke winkels, de ledenkorting wordt binnen 48 uur automatisch toegevoegd aan jouw account. Het voordeel is dat je altijd de standaard prijs betaalt in de shop en dat je via 24/7 Discount wat extra’s ontvangt! Enkele shops die je vindt op 24/7 Discount zijn klinkende namen als Zalando, HEMA en Decathlon.

Als tekstschrijver of blogger kun jij je aanmelden bij 24/7 Discount en kun jij direct per aanmelding € 1,- verdienen. Iedere aanmelding levert dus al geld op en voor het nieuwe lid is het interessant, want hij of zij krijgt direct € 5,- welkomstbonus en kunnen voortaan winkelen met ledenkorting. Eenmaal bekend met het systeem, gaat een lid altijd online winkelen via 24/7 Discount en dat kan telkens weer een behoorlijke korting opleveren.

Concreet krijg jij wanneer je aanmeldt voor dit verdienmodel al direct ook € 5,- welkomstbonus en bij iedere aanmelding die via jouw website komt een bedrag van € 1,-. Daarnaast de 20% over de korting van de aangemelde leden wat kan resulteren tot een behoorlijk leuk verdienmodel.

Wat je kunt doen:

Je kunt voor jouw lezers een blog schrijven over 24/7 Discount (Aff), uitleggen hoe het werkt en in het artikel een verwijzing naar 24/7 Discount verwerken zodat zij zich kunnen aanmelden. Eventueel kun je een voorbeeld plaatsen! Zie jij een leuk product waar jij enthousiast over bent, dan kun je ook weer een link plaatsen naar 24/7 Discount. De kracht is, hoe vaker je iets post over een bepaald product (wat je misschien toch al zou doen), hoe vaker er een aanmelding uit komt en zo heb je jouw eigen verdiensten in de hand.

Doordat je een account aanmaakt op 24/7 Discount krijg jij daar in jouw account jouw saldo te zien. Daaruit kun je direct opmaken wat jouw verdiensten uit de aangemelde leden zijn, wat je hebt verdiend met eigen aankopen en zie je ook hoeveel leden er zijn aangemeld via jouw website. Per € 25,- kun je een uitbetaling aanvragen wat dan binnen 7 dagen op je rekening staat.

Wil jij geld verdienen met je blog en wil je daarin ook jouw lezers informeren over een leuk verdienmodel, kijk dan op de website van het platform en neem contact op via support@247discount.nl. Maak sowieso alvast een account aan op 24/7 Discount (Aff) om zo de voordelen van 24/7 Discount te bekijken. Dat kost niets en levert je gelijk al € 5,- welkomstbonus op.

Dit artikel werd verzorgd door 24/7 Discount.


Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

7 reacties op “Verdien geld met je blog via 24/7 Discount”

 1. Erik avatar

  Goed artikel Ben! Ik denk alleen niet dat het past bij mijn website. Plaats jij alleen affiliate links of plaats je ook advertenties in de sidebar?

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   Veel hangt natuurlijk af van je eigen website of blog. Op de een of andere manier moet er wel altijd een connectie te maken zijn, natuurlijk.

   Momenteel plaats ik vooral affiliate links in de sidebar, maar het kunnen ook advertenties zijn.

 2. Hendrie avatar

  Ik weet het niet. Ik vind alles uitiendelijk een beetje op elkaar lijken. Ik doe zelf iets met Adsense en heb ook bij Tradetracker een account. Bloggen doe ik niet voor het geld, maar voor de lol. Als ik ooit een bijverdienste er van over kan houden zou ik dat heel mooi vinden, maar om nu weer ergens een account te openen…

 3. Rowdy Groothedde avatar
  Rowdy Groothedde

  Hoe werkt 24/7 voor jou Ben? Haal je hier goede inkomsten uit?

  Informatief artikel overigens!

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   De eerste 6 euro zijn aan mijn account toegevoegd…

 4. 24/7 Discount avatar

  Beste Jantine, dat kan waar zijn, maar de verdiensten bij Euroclix zijn vele malen lager. Daarnaast verdien je bij 24/7 Discount ook over aankopen van leden en geven zij alleen een bedrag per aanmelding.

 5. Jantine avatar
  Jantine

  Eigenlijk is het dus weer een nieuwe speler in de al overvolle markt van sites zoals Euroclix. Niets nieuws onder de zon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.