Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Wie reageert? Touch of Sweden

We moeten ze koesteren, vandaag de dag. De lezers en volgers die na het lezen van een artikel ook nog de moeite nemen om een reactie achter te laten onder een bericht. Daarom heb ik besloten om vanaf nu regelmatig blogs van commenters in het zonnetje te zetten.

Wie reageert? Katrien

Opvallend commentaar:

“Hi Ben,

eerst en vooral bedankt voor de steeds interessante artikels die ik wekelijks in mijn mailbox mag ontvangen. Heel vaak ga ik dan ook aan de slag met jouw tips en tricks om mijn blog weer net iets beter te maken.

Met dit artikel heb je me echter aan het nadenken gezet. Ik heb een blog met een vrij afgelijnde niche namelijk “Zweden” (waar ik woon) en ik schrijf over mijn lifestyle, tochten, plannen, struggels,… in Zweden. Mijn eigen actuele ervaringen en belevingen staan centraal. Heel vaak krijg ik vragen over emigreren naar Zweden.

Al lang twijfel ik hoe ik op een goede manier die meer “droge” info (zeker wanneer je aan het emigratieverhaal denkt) zou verweven in mijn blogberichten. Wanneer ik oppervlakkig blijf, dan voelt het goed en passend bij mijn tone of voice maar dan is het niet gedetailleerd genoeg voor de personen die via google naar concrete richtlijnen en info zoeken. Wanneer ik in detail ga en te technisch word dan vrees ik dat de mensen die trouw mij als persoon volgen mogelijks teleurgesteld zullen zijn en publiceer ik een dergelijk bericht niet. Eigenlijk wil ik ook niet die richting uit met mijn blog.

Zo’n kennisbank zou een oplossing voor mij kunnen zijn en deels ook mijn trafiek vanuit Google op te krikken. Nu moet ik het voornamelijk hebben van mijn sociale media waardoor mijn bezoekerscijfers mega-pieken (wanneer ik een bericht post) en mega-dalen kennen.

Bedankt om mij in die banen te laten denken. En ja, misschien start ik wel met zo’n kennisbank (ook al vind ik dat geen sexy benaming ? boordevol tips voor mensen die willen emigreren of reizen naar Zweden.

Keep up the good work!

Katrien”

Aanleiding: Kennisbank maken voor je blog

Katrien heeft een blog: Touch of Sweden

Met een missie: Katrien volgde de liefde van haar leven en verruilde Gent voor de prachtige Zweedse natuur. Haar blog brengt Zweden dichterbij (jou).

Laatst verschenen blogbericht:* Ida – The outdoor girl

“Iedereen praat en schrijft over de lente. Ik niet. Ik wil mijn verhaal over Ida met jullie delen en keer daarvoor even terug naar putje winter. Ik leerde Ida kennen tijdens Höga Kusten Winter Classic, een driedaagse sneeuwschoenwandeling die ik twee maandjes geleden maakte. Beide alleen op stap, trokken we sinds dag een vaak met elkaar op. En daar midden in die uitgestrekte stille Zweedse bossen en dat wondermooie witte landschap constateerden we dat we heel wat dingen gemeen hebben.” Verder lezen?


 

*= op het moment van schrijven van dit artikel.


Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

5 reacties op “Wie reageert? Touch of Sweden”

 1. WebwinkelMeerwaarde avatar

  Bijzonder initiatief om je lezers en reageerders in het zonnetje te zetten. Geeft ook gelijk een interessant beeld van je lezers.

 2. Mascha Ekkel avatar
  Mascha Ekkel

  Heerlijk, wanneer iemand het roer zo omgooit! Ik deed ook iets dergelijks een paar jaar geleden: ik verruilde mijn ‘veilige baan’ (lees: gouden ketting) in voor een eigen bedrijf LEEM Wonen. Voel me er heerlijk bij!!

 3. Katrien Philips avatar

  Oh, deze vermelding kwam helemaal uit het niets. Helemaal verrast en blij dus. Hartelijk dank Ben!
  Katrien

  1. Sharp Ben avatar
   Sharp Ben

   Graag gedaan! 😉

 4. Morgaine avatar

  Mooi toch, dat zoveel mensen iets hebben aan alle tips en trucs die jij weer met ons deelt. 😀

  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.