(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsactueelSteun The Influencers Movement

Steun The Influencers MovementThe Influencers MovementHet is vandaag de dag perfect mogelijk je blog te gelde te maken. Er geld mee te verdienen dus. Waarmee ik echter niet gezegd wil hebben dat het ook een fluitje van een cent is. In tegendeel! Gelukkig zijn er altijd wel projecten die het ons bloggers een stuk makkelijker willen maken. The Influencers Movement (TIM), bijvoorbeeld.

Een en ander kan ook aardig wat voeten in de aarde hebben. Want waar vind je als blogger partijen waarmee je kan samenwerken? Hoe zorg ik ervoor dat je een eerlijke prijs krijgt voor het geleverde werk? Waar vind ik campagnes die aansluiten bij de doelgroep van mijn blog? Hoe behoud ik het overzicht in al mijn samenwerkingen en hoe bouw ik een mooi portfolio op?

Wat is The Influencers Movement ?

The Influencers Movement is het erg ambitieuze project van Dorit Roest en Myrthe Stapper. Die namen doen je een belletje rinkelen? Dat zou best kunnen want het duo is ook de stuwende kracht achter het bloggers netwerk Bloggersnetwork.nl. Om maar te zeggen dat de dames niet aan hun proefstuk toe zijn als het gaat om projecten die bloggers van dienst zijn.

Eens operationeel zal het online platform The Influencers Movement een antwoord kunnen bieden op alle hierboven gestelde vragen en meer. Bedoeling is om bloggers en influencers (dus ook vloggers of mensen met een groot online social netwerk bijvoorbeeld) makkelijk toegang te geven tot de wereld van online marketing via TIM. Het stopt daarbij niet aan de grenzen van Nederland of België. TIM wil ook erg graag internationaal doorbreken. Tenslotte wil TIM bloggers de tools in handen geven om de administratie die bij zo’n samenwerking hoort vlot af te handelen. Belangrijke uitgangspunten voor The Influencers Movement zijn:

  • Het gebruik van TIM is gratis voor bloggers
  • De blogger krijgt zelf alle inkomsten die voortvloeien uit een campagne
  • De blogger blijft baas op zijn/haar blog

Veelbelovend

TIM schopte het al tot finalist van TEDxAmsterdamwomen (finale op 29 mei e.k.). De lancering van The Influencers Movement is voorzien voor dit najaar.

The Influencers Movement steunen?

Dat kan! Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen The Influencers Movement leren kennen. Volg en deel daarom TIM via:

Koken kost geld natuurlijk. Daarom is men begonnen met een crowdfunding campagne via Kickstarter. Steun TIM vandaag, ontvang een beloning en pluk er later vele vruchten van!

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

Categorie:


2 reacties op “Steun The Influencers Movement”

  1. Bedankt voor het delen van TIM’s verhaal, Ben! Waanzinnig om te zien dat jij niet alleen van het begin af aan al in TIM (en BN) geloofde, maar ook de pen oppakt om anderen erover the enthousiasmeren, heel waardevol! Nog drie dagen te gaan voor de Kickstarter campagne, daar gaan we! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.