Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Over ’t muurtje (3)

Over het muurtje kijkenHet is even geleden, maar vandaag krijg je weer de betere blogtips. Niet van mij, maar van collega-bloggers. Ik wens je veel succes en leesplezier!

21 tips voor meer leescomfort

Als blogger doe je er anno 2014 goed aan extra aandacht te besteden aan het leescomfort voor je bezoeker. Zo niet loop je het gevaar dat jouw blogjes niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Bij deze dus 21 schrijftips.

Bezoek RedactieKrachtBlog

Blogtips #19 Werken met statistieken

De bezoekersstatistieken (van een blog). Er bestaat veel onduidelijkheid over en er wordt veel zin en onzin over verteld. Gebruik je Google Analytics om zicht te krijgen op de cijfertjes, dan krijg een boel informatie die je wat kan overdonderen. Lisanne geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste features.

Bezoek Lisanneleeft.nl

Hoe krijg je meer likes op je Facebook fan page?

Almaar meer bloggers koppelen een Facebook-pagina aan hun blog. Een slimme zet, gezien het groter wordend belang van social media voor de SEO van je blog. Hier krijg je een aantal goeie tips om wat buzz te maken om en rond je pagina. Heb je een Google Plus-pagina, dan gelden uiteraard dezelfde principes.

Bezoek Brightmindmedia.nl

Auteursrecht smoesjes: Google

Dat er vandaag de dag nogal wat content eerlijk gepikt of ‘geleend’ wordt verbaast waarschijnlijk niemand. En het is een wijd verspreid misverstand dat Google een soort openbare ruif is waar iedere webmaster vrijelijk zijn mosterd mag halen. Hier kom je te weten hoe de vork dan wel aan de steel zit.

Bezoek Charlotteslaw.nl

photo credit: johan wieland via photopin cc


Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.