Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

HomeBlogsGeen categorieOver ’t muurtje (11)

Over ’t muurtje (11)

Over het muurtje kijkenBlogtrommel.com is niet de enige plek waar je terecht kan voor een regelmatige dosis blogtips en dito kwesties. Daarom is het weer eens tijd voor een rondje blogtips van collega’s. Veel plezier!

Online tekstbegrip: de basis van goed bloggen?  (Vivians vocabulaire)

Vivian staat even stil bij de manier waarop wij met z’n allen digitale informatie – en dus ook blogberichten tot ons nemen. En wat kunnen de bloggers onder ons daaruit leren?

Hoe krijg je testimonials waar niemand van over zijn nek gaat? (De blogacademie)

Vooral op meer zakelijke blogs kom je ze tegen, die testimonials. Ook “gewone” blogs kunnen er hun voordeel mee doen. Maar wat maakt van die testimonials zo’n krachtig wapen? Het wordt je hier uit de doeken gedaan. Ook te beluisteren via een podcast!

Blogideeën nodig? Combineer je thema’s (Lynn Claerhout)

Zelfs de meest geïnspireerde blogger zit vroeg of laat om blogideeën verlegen. Maar er zijn gelukkig ook tal van methodes om je ideeënton vrij snel opnieuw te vullen. De methode van Lynn haalt de mosterd bij studies over creativiteit.

Sta jij op een bloggers blacklist? (Bloggers and brands)

Wie een beetje om zich heen kijkt stelt vast dat het huwelijk tussen bloggers en mediabureaus (of pr-bureaus) vaak wat stroefjes verloopt. In dit artikel antwoord op de vraag hoe dat komt. En uiteraard ook tips voor een geslaagd huwelijk.

Maak je website met WordPress (Eenmanierom)

Een handig overzichtsartikel dat zowat al je vragen over het bouwen van een website (of blog) met WordPress zou moeten beantwoorden.

Hoe je als blogger meer uit Google Analytics haalt (Blogaholic)

Als het om je blogstatistieken gaat is Google Analytics zo ongeveer dé referentie. Groot is echter het aantal bloggers dat geen idee heeft wat ze moeten beginnen met de enorme hoeveelheid informatie die hen vervolgen in de schoot valt. Aan de hand van enkele gerichte vragen toont Laura de weg naar enkele verdraaid handige functies.

5X de juridische kant van bloggen (Sylvia Kuijsten)

Wie het bloggen serieus aanpakt krijgt vroeg laat te maken met een aantal juridische vragen. Sylvia verzamelde enkel interessante artikelen hieromtrent.

photo credit: johan wieland via photopin ccGeplaatst

in

door

Blogtrommel.com blijven volgen?

Reacties

4 reacties op “Over ’t muurtje (11)”

 1. Armande avatar

  Oh geweldig, nog meer tips! Mijn blog is terug van weg geweest en al mijn kennis kan wel een opknapbeurtje gebruiken. Dus bedankt voor dit nieuwe lijstje, en ik had deze site nog helemaal niet uit!

 2. Lynn avatar

  Bedankt voor de vermelding!
  Die blogpost van Vivian vind ik ook wel leuk. Heel belangrijk voor bloggers.

 3. Omar Boussaïd avatar

  Hmm, had persoonlijk wat meer verwacht maar goed als je een blog autoriteit bent met 100en posts zul je zo af en toe ook minder goeie posts maken I guess.

 4. Morgaine avatar

  Prachtig de foto’s hier erbij Ben, de tekst doet mij weinig verder, maar de foto’s des te meer 😀

  Fijne zondag!

  X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.