Home - Geen categorie - Over ‘t muurtje (10)

Over ‘t muurtje (10)

Blogtrommel.com is niet de enige plek waar je terecht kan voor een regelmatige dosis blogtips en dito kwesties. Daarom neem ik je – voor de tiende keer intussen – mee voor een korte wandeling langsheen andere blogs.

5x herkenbaar voor bloggers (Sugaframe.nl)

Je staat er allicht niet zo bij stil als je weer eens aan het zwoegen bent, maar eigenlijk zijn bloggers best wel rare wezens. Herken jij jezelf in de vijf punten?

Linkpizza: in mindertijd meer geld verdienen met affiliate marketing (Blogaholic.nl)

Wie voor zijn blog regelmatig aan de gang is met affiliate marketing die weet dat een en ander wat voeten in de aarde kan hebben. Linkpizza kan de zaken voor menig blogger een stuk eenvoudiger maken. Laura testte linkpizza grondig uit en is er behoorlijk enthousiast over!

Hoe maak je je blog klaar voor samenwerkingen met bedrijven? (Bloggenenloggen.nl)

Als je wil dat bedrijven je contacteren voor een samenwerking is genoeg verkeer naar je blog een eerste vereiste. En als het zover is kan je nog een aantal dingen doen om je kansen te vergroten.

Wat regelmatig bloggen en regelmatig zwemmen met elkaar gemeen hebben (Elja Daae op Medium.com)

Heb je als blogger een broertje dood aan de schop onder je kont? Dat kan. Lees dit artikel en je krijgt een moederlijk duwtje in de rug.

Wat heeft bloggen mij in dit 1e kwartaal gekost? Ik vertel het je tot op de cent nauwkeurig! (Northflix.nl)

Ik beschouw het bloggen nog altijd als één van die hobby’s met een erg gunstige verhouding prijs/fun. Stiekem kan een en ander wel oplopen. Deze blogger speelt open kaart en maakt haar rekening.

photo credit: johan wieland via photopin cc

4 reacties op “Over ‘t muurtje (10)”

 1. Alleen met dat regelmatig bloggen heb ik iets zonder het verder te lezen, dat kan iedereen toch wel verzinnen denk ik dan, maar ik ben dan zo dom om er gewoon niet over te schrijven denk ik, kom ik wel vaker tegen, werkelijk? Weten mensen dit niet? Nou goed, dat ben ik nu ook zo hier en daar aan het testen 😉

  x

 2. Wat gaaf dat je linkt naar mijn artikel.
  Het werd (en wordt) echt heel goed bekeken en ik heb er veel reacties op mogen ontvangen via e-mail, sms, DM, etc..
  Veel mensen hadden zoiets van “Wat goed dat je die taboe doorbreekt”.
  Voor mij is het geen taboe! Maar goed, als ik per maand voor 100 euro aan make-up in zou slaan en wat al niet meer… Misschien had ik het dan niet gedeeld.
  Mijn overzichtje vond ik zelf maar gewoon en op het saaie af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.