Maak jouw blog beter vindbaar met Webtexttool

webtexttool versie 2017 ervaringen

WebtexttoolEr zijn veel manieren om verkeer te genereren voor je blog. Promotie via social media, een nieuwsbrief, reageren op andere blogs… ga zo maar door. Heb je ook weleens nagedacht om te werken aan de organische vindbaarheid van jouw blogs in de zoekmachine, oftewel Search Engine Optimization (SEO)?

Wanneer je blog goed vindbaar is via de zoekmachines kun je meer organisch verkeer voor jouw website genereren. Structureel, zonder dat je extra tijd en geld aan promotie hoeft te besteden.

Er zijn veel factoren die van belang zijn voor de SEO van jouw site. De blogteksten die jij schrijft zijn hier een belangrijk onderdeel van. Door de blogteksten die je al schrijft de optimaliseren voor zoekmachines komt jouw blog hoger in de zoekresultaten en genereer je meer verkeer!

SEO advies tijdens het schrijven

Er zijn zoveel tips en aanwijzingen die je kunt toepassen om jouw blogtekst te optimaliseren dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet!  Webtexttool biedt de oplossing. Webtexttool geeft al tijdens het schrijven van je (blog)teksten advies voor optimalisatie. Onder meer in de vorm van zoekwoord-suggesties en tips voor tekstopbouw.

De tool adviseert altijd op basis van de laatste kennis en inzichten van SEO. Zo schrijf je in een handomdraai een zoekmachinevriendelijke tekst, zonder achteraf te herschrijven. Het enige wat jij hoeft te doen: schrijf jouw creatieve blogs in webtexttool en pas de optimalisatiesuggesties direct toe.

  • Optimaliseer direct: geen herschrijven achteraf
  • Hulp bij het vinden van het juiste zoekwoord
  • Je blogteksten voldoen altijd aan de laatste SEO-regels

Al meer dan 2.500 schrijvers gingen je voor.

Ervaar het zelf!

[maxbutton id=”1″]

Dit bericht werd verzorgd door Webtexttool.

Klinkt erg veelbelovend, vind je niet? Ik zie in elk geval wel het potentieel. Intussen ben ik al begonnen met Webtexttool aan de praktijk te toetsen. Binnen enkele weken mag je dan ook een review verwachten!

2 reacties op “Maak jouw blog beter vindbaar met Webtexttool”

    1. Als in: “de inhoud spreekt me niet aan,” of als in: “ik kan deze post niet raadplegen?”
      In het tweede geval kan het misschien helpen als je je eventuele adblocker uitschakelt…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top