Pagina met Nederlandstalige blogs: update 2017

De startpagina met blogs  viert dit jaar haar vijfde verjaardag. Er staan bij die gelegenheid geen bijzondere feestelijkheden op het programma. Maar de intussen traditionele jaarlijkse update gaat wel gewoon door.

Concreet betekent dit dat ik alle links op de startpagina één voor één zal nalopen, waarbij:

 • alle blogs waarop sinds pakweg oktober 2016 geen nieuwe berichten meer verschenen uit de lijst zullen worden geschrapt
 • de blogs die op het moment van screening ontoegankelijk zijn – om welke reden dan ook – uit de startpagina zullen verdwijnen (tenzij ik persoonlijk weet heb van tijdelijke werkzaamheden)
 • blogs die op “onderhoudsmodus” staan eveneens zullen worden verwijderd
 • bepaalde blogs zullen worden ondergebracht in een andere categorie
 • sommige blogs het voordeel van de twijfel krijgen

Zo wil ik ervoor zorgen dat de lijst relevant en up-to-date blijft. Overigens blijft het bijwerken van deze pagina met blogs een kwestie van individueel handwerk. Er kunnen dus foutjes en onvolkomenheden in sluipen. Ik dank je voor je begrip.

Stond je blog op de startpagina en werd ‘ie onterecht verwijderd, geef dan gerust een seintje.

Daarnaast zal er ook plaats zijn voor nieuwe blogs, dat spreekt. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar blogs van mensen die Blogtrommel.com (via social media) volgen.

Bloggers op Youtube

Het lijkt me verder wel leuk om een nieuwe categorie toe te voegen aan de startpagina. Er zijn namelijk nogal wat bloggers actief op Youtube. Heb jij dus een actief Youtube-kanaal dat je graag wat meer bekendheid wil geven, laat het dan even weten!

Overigens blijft het doel van de hele onderneming onveranderd: blogliefhebbers aan fijn leesvoer helpen en (toekomstige) bloggers inspireren!

Jouw blog op de startpagina met blogs?

Indien je blog nog niet aan de startpagina met blogs is toegevoegd, krijg je nu de kans. Wat je daarvoor moet doen? Er zijn zowat 5 voorwaarden:

 1. laat een reactie achter onder dit bericht met de url van je blog
 2. vertel kort waar je blog over gaat
 3. je blogt in het Nederlands
 4. er staan minimaal 25 artikelen op je blog
 5. je bent geen professional blogger en blogt niet in functie van een bedrijf of webshop
 6. je blogberichten worden slechts bij hoge uitzondering afgeschermd met een wachtwoord

In de loop van de komende dagen/weken zullen de blogs dan worden toegevoegd aan de startpagina.

You may also like...

91 reacties

 1. Sharp Ben schreef:

  @Allen: nogmaals dank voor de grote belangstelling. *heel blij mee*

  In de afgelopen dagen werden zo’n slordige 100 blogs aan de startpagina toegevoegd.

  Bezoek de pagina en laat je inspireren of ontdek gewoon nieuw leesvoer!

  Bij deze wordt de reactiemogelijkheid onder dit bericht afgesloten…

 2. Marloes Bomer schreef:

  Wat een superinitiatief! En wat een werk! Fijn dat je dit doet!

  Ik wil ook wel op de lijst 🙂 Op Bladzijde26.nl blog ik sinds twee jaar over boeken en lezen. Allerlei boeken komen voorbij, maar ik heb een voorkeur voor literaire romans. Het allerleukst? Als iemand zegt dat zij weer/meer is gaan lezen door mijn verhalen. Daar doe ik het voor!

 3. Aleid schreef:

  Ik schrijf en fotografeer voor mijn blog http://www.schitterendleven.nl Ik deel mijn schitterende ontdekkingen van het leven (reizen, natuur, mensen) en dat doe ik al reizende, ondanks mijn chronische ziekte.
  Over reizen, minimalisme, lifestyle / mindstyle, zingeving en fotografie.

 4. marjonS schreef:

  Wat leuk zeg.
  Ik blog op http://www.byjon.nl/ een familyblog / mamablog. Ik schrijf over mijn leven als moeder en juf. Ik vind het heerlijk op creatief bezig te zijn en dit vind je dan ook geregeld terug op mijn blog.

 5. Janine schreef:

  Wat leuk! Ik zou graag toegevoegd willen worden. Ik blog op www. Janiinemma.nl over beauty, lifestyle, fashion en mijn persoonlijke leventje. Voor ieder wat leuks dus! X

 6. Leuk! Natuurlijk zijn wij ook graag van de partij. 🙂
  We bloggen over alles wat met Portugal te maken heeft. Tips, recepten, ervaringen, leuke plekjes, etc. Eigenlijk alles voor de Portugal liefhebber!

 7. Liselotte schreef:

  Leuk, ik zou er ook graag op willen 🙂 ik blog op http://www.love4pink.nl over het dagelijks leven met mijn 4 dochters, over het moederschap, tweelingen, grote gezinnen en diy projectjes.

 8. Eva schreef:

  Lijkt me leuk om ook op de lijst te staan 🙂 Ik ben Eva en ik blog op http://www.sketchnstyle.blogspot.com

  Op mijn blog deel ik artikelen vooral gerelateerd aan mode en illustreren. Je vind er outfits, collages, illustraties en inspiratie artikelen.

 9. Daniëlle schreef:

  Wat leuk dat je dit doet!
  Ik blog zelf op http://www.foodaholic.nl
  Daar deel ik mijn passie over alles wat met lekker eten te maken heeft.
  Alvast bedankt!

 10. Rob Stevens schreef:

  Ik zou het leuk vinden mijn blog in die lijst te zien.

  http://www.stedenster.com

  Helaas haal ik het criterium van 25 berichten op dit moment nog niet, dus laat ik het vrij aan je keuze of mijn blog daar een plekje mag hebben.

  Mag

  Rob.

 11. Miriam schreef:

  Gefeliciteerd met je lustrum en bedankt voor je aanbod! Sinds ruim een jaar blog ik op http://www.passievoorpsychologie.nl over interessante psychologische weetjes ‘over jezelf en relaties’. Voor wie geïnteresseerd is in psychologie, maar geen tijd heeft voor een hele studie. Feiten, tips, ervaringen, reviews… Alles wat je eigenlijk zou moeten leren op de middelbare school!

 12. Deborah schreef:

  Hee hallo,

  Nou, als je graag reactie’s wilt op een blogpost dan is dit de manier. Ik denk dat ik ook mijn duit maar in het zakje doe met mijn blog.

  Ik heb kijkmomentjes. Het is een blog over dingen die we allemaal tegenkomen in ons dagelijks leven, variërend van onderwijs, (christelijk) geloof en moederschap tot gewoon boodschappen doen en het opmerken van dagelijkse bijzonderheden.

  https://kijkmomentjes.nl

  Succes met de startpagina en uiteraard bedankt!

  Deborah

 13. Marjanne schreef:

  wow succes Ben.. wat een succes, mijn blog krijgt gelukkig gezondere posts ;-)) Op naar de lente!

 14. Sharp Ben schreef:

  Beste mensen,

  Dank voor de grote belangstelling!

  Suggesties blijven nog even welkom. Het kan alleen even duren eer je blog op de startpagina verschijnt. Zoals je ziet word ik momenteel een beetje overstelpt.

 15. Bregje schreef:

  Hi Ben! Zo te zien krijg je het er nog druk mee 😉
  Wil je Breg Blogt omzetten naar de omniblogs? Thanks!

 16. Evy schreef:

  Top! Ik heb een reisblog: http://www.reisjevrij.nl

  Mijn website met complete backpack routes door Azie. Voornamelijk praktische informatie over: hoe kom je er, waar slapen en kosten.

 17. Cynthiiaa schreef:

  Ahh, supertof! Ik ben al een fossiel qua bloggen, doe het in april alweer 6 jaar, post dagelijks over beauty, aangezien ik een beautyblog heb, inclusief de artistieke make-up looks en special effecten makeup. Mijn Nederlandse beautyblog heet BEAUTY KONING: http://beautykoning.com !

 18. Wat een leuk initiatief! Op Kampeermeneer.nl geef ik kampeertips, deel ik gave campings en mooie kampeerverhalen. http://www.kampeermeneer.nl

 19. Chantal schreef:

  Wat super leuk!! Ik zou er ook heel graag bij willen. Ik blog op: http://www.beautyvsdumasy.nl over alles wat met beauty te maken heeft en een heel klein snufje lifestyle. Liefs!

 20. Nora schreef:

  Zooo! Dat loopt storm! Je haalt je wel wat op de hals😳 Supertof dat je het doet!
  http://Www.milesandmore.nl gaat over hardlopen en alles wat met een sportief leven te maken heeft! Hoop dat er nog plek is😌

 21. Linda schreef:

  Wat leuk. Die lijst ga ik meteen doorsnuffelen om te kijken wat voor pareltjes ik tegen ga komen om te lezen.

  Mijn (ons) blog is http://www.talknomztome.nl Ik blog samen met een chef-kok over eten. We ontwikkelen recepten, en gooien er af en toe wat aanvullende informatie tussen zoals bereidingstechnieken, informatie over keukenbenodigdheden zoals messen en een incidentele review van restaurants die we bezoeken.

 22. Tessa schreef:

  Graag zou ik met mijn blog Dazzling Beauty- Dazzling Travels aan de startpagina worden toegevoegd. Mijn blog gaat over beauty, reizen en lifestyle. http://www.dazzling-beauty.nl/

 23. Chiara schreef:

  Hy hy,

  Ik ben Chiara en ik schrijf voor http://www.clikecelebrate.blogspot.com!
  Nu is er ong. 3 weken niets online gekomen dat heeft de reden dat ik een beetje de andere kant op wil gaan met mijn blog. Ik ga meer bloggen over lifestyle dingen, geef graag tips in de vorm van lijstjes, help mensen met leren en ik laat af en toe zien hoe het is om in NL te wonen als je 3 cm boven de dwerggroei bent….

  X

 24. Volgmama schreef:

  Ik heb een trendy mama en lifestyleblog. Schrijf dagelijks over alles wat met het ouderschap te maken heeft, leuke reviews en uitstapjes. http://www.volgmama.nl

 25. Jaimy's Kitchen schreef:

  Hoi!
  Mijn naam is Jaimy en ik heb mijn eigen foodblog: http://jaimyskitchen.nl
  Met superveel liefde deel ik mijn eigen recepten, schrijf ik reviews van hotspots, vertel ik wat ik tijdens mijn reizen eet en doe. Veel food dus!
  Zou het erg leuk vinden om in de lijst te staan!

  Groetjes,
  Jaimy

 26. Denise schreef:

  Hi,

  Wat een leuk iniatief! http://www.liefdevrwonen.nl is mijn woonblog! Ik blog dagelijks over interieur in de breedste zin van het woord.

  Het lijkt mijn leuk om mijn blog toe te voegen aan Startpagina!

  Groetjes, Denise

 27. Silvy schreef:

  Wat leuk en interessant zo een complete lijst!

  Mijn blog is: meerdaneenmama.blogspot.be
  Een persoonlijke en creatieve blog van mezelf, een werkende en getrouwde mama van vier. Maar ook zoveel meer…

  Veel liefs, Silvy

 28. Wat leuk! Mijn blog url is http://Melissasbookworld.com en zoals de naam al laat zien blog ik over boeken. Ik schrijf recensies maar daarnaast nog veel meer andere boekgerelateerde Posts. Zo zijn er vaste en terugkerende artikelen te vinden zoals bookhauls en tag Posts maar ook losse artikelen en ook is er ruimte voor gast bloggers. Ik lees voornamelijk young adult, new adult, adult romance, fantasy en paranormal romance en dat zal er dan ook voornamelijk te vinden zijn!

 29. Rianne schreef:

  Hi! Wat een tof initiatief om alles zo bij elkaar te hebben.

  Ik blog over een combinatie van reizen, gezond leven en lekker eten. Je vindt ‘m op http://www.thefitexplorer.com. Het beste uit het leven dus!

 30. Tof zoveel bij elkaar! Ik blog over mijn vele hoesten en ziekenhuis perikelen, andere persoonlijke avonturen zoals reizen, en algemenere lifestyle. Leuk als http://www.sarahsmit.nl ertussen komt te staan!

 31. Bo schreef:

  Leuk! Chez Bo is een persoonlijke blog over het leven van een foodie. Combinatie van recepten, hotspots, reistips en persoonlijke ontwikkeling. Groet, Bo

 32. Veronique schreef:

  Ik zou graag toegevoegd worden. Ik heb een boekenblog. Met voornamelijk recensies van boeken. Soms eens een persoonlijk blog maar de nadruk ligt echt op boeken. Mijn site: http://koukleum.nl

 33. Karin de Zwaan schreef:

  Leuk! Maakhetvrolijk.nl is een DIY blog met knutseltips voor kinderen, naaiprojecten, bakrecepten en andere inspiratie om het leven van jezelf en de mensen om je heen vrolijker te maken.

 34. Marisca schreef:

  Mij mag je er ook op zetten als je wilt, leuk! http://Www.mamablogger.nl

  • Marisca schreef:

   Oh ik vergeet kort wat te vertellen, sorry! Mijn blog is een persoonlijke mama lifestyle blog waarop ik dagelijks blog over alles wat moeders bezig houdt. Van persoonlijke blogs tot diy’s, kinderkleding, dagjes weg etc.

 35. Hoi,
  Leuk jouw startpagina! Wij willen er graag deel van uitmaken 🙂 . Onze website is http://www.NYTH.be en wij zijn twee vriendinnen die bloggen over alles wat ons overkomt, hoe hilarisch of gênant ook.

  groepjes,
  NYTH

 36. Laura schreef:

  Hoi Ben,

  Hartstikke leuk! Ik ben Laura en blog al een hele tijd op mijn persoonlijke blog http://www.wereldvanmama.nl over de dingetjes die ik met mijn gezin doe en meemaak. 🙂 Lijkt me leuk om aan je lijst toegevoegd te worden.

 37. Mejuicychoose schreef:

  Wat leuk!
  Ik zou graag mijn blog willen toevoegen.

  Mejuicychoose gaat over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer.

  http://www.mejuicychoose.wordpress.com

 38. Erna Schmit schreef:

  Beste, mag ik u ook volgende blogs aanbevelen ? Artikels worden geschreven door een gedetineerde uit de gevangenis van Gent, en geven een eerlijke kijk op het leven ‘achter de muren’, geschreven met veel respect. Een eerste blog : http://www.port-to-hell-o.com Van dezelfde auteur bestaat nog een blog : marcdendodo.wordpress.com Dank bij voorbaat, Erna

 39. Jolanda schreef:

  Wat leuk!! Heel graag zou ik mijn beautyblog hiervoor willen aanmelden: http://www.zazazoo.nl. Ik schrijf dagelijks over beauty, maar ook over lifestyle, soms fashion en baby en kids.

 40. Krystle schreef:

  Hi Ben,

  Ik blog op http://www.batboy.nl. Over kinderen, DIY, beauty, leuke uitstapjes, persoonlijke verhalen en over mijn eigen jongens met hun streken!

  Groetjes Krystle

 41. Lady Rose schreef:

  Hey,
  Leuk initiatief.
  Graag had ik ook opgenomen geworden in de lijst.
  Ik schrijf zowel over DIY-projecten als over mijn progressieve ziekte, hoe ik daar mee omga etc en laat ook lotgenoten aan het woord.

  Alvast bedankt
  https://laviedeladyrose.blogspot.be

 42. Wat een leuke verzameling! Op http://www.jazzymoms.nl/ vind je alles over mijn leven als mama, Kids fashion, interieur en kidsproof hotpots.

 43. Lesley schreef:

  Hoi! Je mag mij ook toevoegen. Ik blog op My Little Happiness. Daar blog ik onder andere over fashion, beauty, lifestyle. Eigenlijk over alles wat mij gelukkig maakt (of juist niet en waarom) groetjes Lesley

 44. Annette schreef:

  Leuk bijna 3 jaar aan het bloggen over Beauty & Lifestyle. Ik blog 4x per week en ben een pietsie ouder 😉 45. Ik zou graag aan de pagina worden toegevoegd als het kan.

  • Sharp Ben schreef:

   Ik heb een sterk vermoeden dat jouw blog al in de lijst te vinden is.

   P.S: 45 is niet oud…

 45. Hallo! Wat leuk, mijn blog http://www.globegirl.nl bestaat net een jaartje. Ik schrijf over reizen, met name stedentrips in Europa en wintersport. Ook zijn er leuke blogs te vinden over verre reizen zoals over de Verenigde Staten, Ghana en Indonesië.

 46. Wat leuk zeg! Mijn kookblog staat al op de site, maar vorig jaar ben ik ook begonnen met een persoonlijke blog, omdat er altijd veel vragen kwamen over mijn aangeboren hartafwijking en alles wat daarmee verband houdt.
  Ik blog daar nu over op ‘Martine vertelt…’. Ik zou het leuk vinden om ook deze blog in de lijst te zien!

 47. Marc schreef:

  Ik blog over van alles en nog wat, met name online marketing.
  Dank en succes

 48. Saskia schreef:

  Leuk initiatief!

  Ik blog op KidsErOpUit.nl over vakanties en uitjes met kinderen in NL en Europa. Zie https://kidseropuit.nl en ook op YouTube: http://www.youtube.com/kidseropuit Zou leuk zijn als we erbij kunnen 🙂

 49. Maai schreef:

  Hoi Ben, ik wil er wel graag bij. http://www.mamamaai.nl Ik blog hier sinds ongeveer 3 jaar. Het is een creatieve mamablog met veel diy, haakpatronen, opvoedstruggles, herkenbare moeder dingen, uitjes, boekentips…

 50. Karien Damen schreef:

  Dag Ben,
  Mag mijn blog Gekleurde Gedachten er ook op? Ik ben een omnivoor die één keer in de week haar gedachten op schrijft, soms in de vorm van een gedicht of een verhaal.

 51. Fie, hola-nova schreef:

  Leuk! http://www.hola-nova.be is van mij 🙂 nog niet zo lang (eind november) dus ik moest even checken of er wel al 25 posts zijn (ja!) 😉 vooral reviews (beauty), reviews van webshops, shoplogs..OOTD’s, samen te vatten onder lifestyle denk ik 🙂

 52. Wilmaaa schreef:

  Wat leuk, ik heb een fashion-mama blog. Vanalles over moeder zijn, (kinder) kleding, mijn zwangerschap. Een blog voor hippe mama´s! http://www.wilmaaa.nl

 53. Wat leuk! Ik wil graag toegevoegd worden. Ik blog op http://www.happinessbybeaudine.nl. Mijn blog gaat over: Beauty, Food, Fashion en DIY. Een blog waarbij ik over van alles schrijf, maar wat ik wel heel leuk vind. Het is dus erg variërend!

 54. Anne schreef:

  Wat gaaf zeg! Ik blog op http://www.loves2love.nl over liefde, relaties en trouwen (trouwen!). Maar ook over een gezonde leefstijl, recepten, DIY’s en mijn persoonlijke verhalen over het leven na een ongeluk. Ik ga ook eens even de rest van je blog bekijken, volgens mij is die zeer interessant.

 55. Sara schreef:

  Ik blog op degroenekeuken.be over vegan koken, kookboeken producten 🙂

 56. serafin schreef:

  Ik blog al (in meid) bijna 3 jaar over beauty/makeup/lifestyle. Ik doe het met enorm veel passie. buiten het bloggen zijn ik en mijn man gelukkig getrouwd en hebben we samen 2 heerlijke kindjes.
  Ik zou graag in je lijstje staan.. http://meisflawless.blogspot.be/

  Xxxx Serafina

 57. ilse wullaert schreef:

  Top idee! Ik blog al een tijdje, vooral over besparen, winnen, kortingen, doe zelf nu en dan een wedstrijd, tips, mijn eigen leven, reizen, eten, recepten, beetje alles waarvan ik denk dat de mens er iets aan heeft.

 58. Lien Robberechts schreef:

  fitmetlien.com: over gezond eten/leven en (marathons) lopen!

 59. Athina schreef:

  Leuk! Mijn blog heet Travel By Heart en ik schrijf over mijn grote liefde: Karpathos, een heerlijk Grieks eiland!

 60. Marlies schreef:

  Leuk! Ik blog over reizen & koken (voornamelijk koken) http://www.thefoodvoyage.com.

 61. Armande schreef:

  Oh wat gaaf, ik sta er graag bij: http://armande.net
  Ik blog over diverse onderwerpen, vooral over internet business en het wonen in Duitsland als Nederlander.

 62. Mamavantweeblog schreef:

  Wat leuk! Ik blog over alles wat ik leuk vind en mijn lezers wil bijbrengen. Dit gaat van reisverslagen, tot recepten, budgetaankopen,… graag sta ook ik op de lijst. Dank je!

 63. Kris Herrijgers schreef:

  Blog met recepten, restaurant tips en culinaire reisbestemmingen

 64. B-Naais schreef:

  Wat een leuk initiatief. Ik blog het meest over creatieve uitspattingen en dan vooral naaien/breien/haken maar ook over ons interieur en over leuke uitstapjes met kinderen. http://www.b-naais.blogspot.be

 65. Nina schreef:

  Leuk! Wij bloggen over reizen, en dit is onze blog: http://travelboulevard.be/nl/

 66. Danique Aaftink schreef:

  Hé, wat ontzettend leuk zo’n lijst :)! Hier kom ik graag te staan met mijn blog De Reizende Vegetariër. Met mijn blog wil ik graag dé plek zijn voor reislustige mensen die graag af en toe (of altijd) zonder vlees of vis willen eten. Je vindt dus vele tips voor mooie reizen of citytrips én lekkere vega(n) recepten.
  http://www.reizendevegetarier.nl

 67. Leuk initiatief!

  Op mijn fotografieblog (http://www.fotografieblog.be) vind je artikels en recensies over fotocamera’s, fototassen, fotoboeken, eBooks en fotocursussen. Je kan ook fotoreportages bekijken en enkele reisverhalen lezen.

 68. Reshma schreef:

  leuk ! Op Addicted2beauty hoop ik andere vrouwen te inspireren op het gebied van beauty, fashion, moederschap en meer.

 69. Julie schreef:

  Deze blog is oorspronkelijk gestart bij mijn beste vriendin, maar ondertussen schrijf ik ook wekelijks drie artikels voor http://www.verodoesthis.be/. Ik heb wekelijkse en maandelijkse rubrieken, maar ook losse artikels komen twee keer per week aan bod. We vallen het best onder de categorie beauty maar ook recepten, films en muziek komen wel eens aan bod! 🙂

 70. Mary-Lou schreef:

  Een plekje op deze lijst zou fijn zijn.
  Op http://www.mamaloublogt.nl blog ik voornamelijk over het moederschap en alles wat hierbij komt kijken.

 71. Linda schreef:

  Leuk!! Ik ben linda en ik blog op Go or No Go.
  Hier plaats ik reviews en inspiratie over alles wat leuk kán zijn voor kinderen en hun ouders.

  http://Www.go-or-no-go.nl

 72. Linda schreef:

  Leuk!! Ik ben linda en ik blog op Go or No Go.
  Hier plaats ik reviews en inspiratie over alles wat leuk kán zijn voor kinderen en hun ouders.

 73. Astrid schreef:

  Lifestyle blog voor hippe en trend gevoelige ouders. Fashion, health, interior, books, DIY, food en meer

  http://www.cooleouders.nl

 74. Astrid schreef:

  Blog over kids lifestyle, interieur, fashion en de hipste hotspots, webshops en unieke baby-en kinderproducten

  http://www.coolestkidontheblog.com

 75. Imke schreef:

  Super dit!
  Zet onze blog er ook vooral bij 😉
  Gaat over de tandartsassistente.

 76. v_bijengezoem schreef:

  Een blog van twee bezige bijen met 1 uitspraak van de week (meestal over zelfontwikkeling) en dan allerlei items die we interessant vinden, soms eerder persoonlijk getint. http://www.bijengezoem.net

 77. Irene schreef:

  Hoi,
  Wat goed zeg!Ik kende deze startpagina helemaal niet. Gelijk weer wat nieuwe bloggers ontdekt. Mijn blog is een omniblog; dus een persoonlijke blog over van alles en nog wat (lifestyle, kinderen, DIY’s etc.). De link naar mijn blog is: http://www.tantetruuskanalles.nl/. Ik hoop dat mijn blog een plekje krijgt op de startpagina 🙂

 78. Froukje schreef:

  Super leuk! Ik heb mijn eigen blog over het leven van een turnjuf en alles wat daarbij komt kijken! http://Www.my360turn.nl daarnaast ook actief op youtube waar ik hoop dit jaar een leuke turnserie te kunnen starten!
  http://Www.youtube.com/my360turn

  • Sharp Ben schreef:

   Als ik me niet staat je blog al ergens in de lijst… Maar dank voor het vermelden van je Youtube-kanaal! Die zet ik in de (nog te maken) nieuwe rubriek.

 79. Vanessa schreef:

  Zou leuk zijn moest ik ook een plaatsje krijgen op de lijst 🙂
  Mijn blog gaat vooral over Beauty met een klein beetje lifestyle!
  URL http://beautyetc.be

 80. Sandra schreef:

  Oh! Lijkt mij dat ik eens dringend door jouw lijstje moet gaan, op zoek naar leuke blogs.
  Mijn blog gaat vooral over sporten, over muziek, en verder over alles wat in mijn hoofd opkomt. 🙂
  https://mythoughtsarelikebutterflies.wordpress.com/

 81. Jorden schreef:

  Superleuk! Ik zou ook graag mijn blog willen aan je startpagina 🙂 Ik ben recent een blog begonnen omtrent mijn transformatie (afvallen) en ik zou graag mijn ervaringen, tips,.. delen met iedereen. Ik doe meestal elke maand een 30 dagen challenge dus het zou leuk zijn als er wat mensen aan meedoen.
  Alvast bedankt!

 82. Laura schreef:

  Oh, ik wist niet dat dit bestond? Ik blog intussen 5 jaar over beauty, reizen en alles wat met ‘mooie’ dingen te maken heeft. Ik probeer elke week 2-3 artikelen te publiceren, maar met ‘t werk is dat niet altijd even evident.

 83. Hailey schreef:

  Wat goed! Ik zou graag mijn blog toevoegen aan je startpagina. Palace of Bliss is mijn groene lifestyle blog. Ik schrijf artikelen over onder andere eerlijke mode en duurzaam en bewust leven. De URL is: http://www.palaceofbliss.nl. Alvast bedankt!

 84. Heleen schreef:

  Blog over mijn leven met God, gezin, groei, kerk, kanker, relaties en nog veel meer.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer informatie

Sluiten