Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

Over ’t muurtje (7)

Over het muurtje kijkenEens kijken welke interessante artikelen om en rond het bloggen dit keer op mijn leestafel belandden. Kunnen ze ook jouw blog vooruit helpen?

[HOWTO] Visueel is (nog steeds) het nieuwe sexy; 4 blogtips

De titel van dit stuk vat het eigenlijk allemaal perfect samen. Dus is een inleiding verder totaal overbodig. Lekker makkelijk!

Bezoek Nieuws.social

DIGITALE ACROBAAT

De verwondering bij beginnende bloggers over wat zo’n blog zoal met en voor hen doet; het zijn nog steeds de leukste verhalen om te lezen. Zelfs na dik vier jaar “in dit vak” kan ik er maar geen genoeg van krijgen.

Bezoek krullen in de wind

Waarom meer dan 1 miljoen mensen bloggen op LinkedIn

Ja, je kan dus bloggen op LinkedIn. Maar waarom zou je dat doen (naast je “gewone” zakelijk blog)? Interessant cijfermateriaal én een verhaal van een ervaringsdeskundige.

Bezoek Marketingfacts.nl

Gastbloggen: bouw geen huis op de grond van je buren

Heb je je ooit al eens afgevraagd waarom het toch zo moeilijk is om gastbloggers te vinden? De titel van dit stuk licht al een tipje van de sluier… Hoe je het dan wel aan zou moeten pakken???

Bezoek Rachella Martina.nl

SEO mythes die je snel moet vergeten

Ok, SEO is belangrijk als je met je blog veel gratis verkeer uit Google wil halen. Maar over diezelfde zoekmachineoptimalisatie worden ook veel indianenverhalen verteld…

Bezoek Blogaholic.nl

Hoe maak je zelf een archiefpagina?

Dat is nou typisch zoiets waar ik van zeg: “… Euhmm, toch maar een kijken of daar geen plugin voor bestaat!” Ik ben namelijk niet zo handig met code enzo… Maar als je niet op WordPress.org blogt (of het gewoon zelf eens wil proberen), dan weet je nu hoe je zo’n archiefpagina opzet.

Bezoek My Webmistress

photo credit: johan wieland via photopin cc


Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

4 reacties op “Over ’t muurtje (7)”

 1. Chris avatar

  Dat is weer heel veel informatie om te lezen en stof om over na te denken en rekening mee te houden. Nu ik nog niet zo lang aan het bloggen ben, is het misschien handig om nu al te gaan nadenken over het archiefbeheer.

 2. Morgaine avatar

  hahahaha dat gastbloggen, oké ik heb het ook gedaan op verzoek een keertje, maar eigenlijk snap ik dat idee erachter niet zo om iemand te laten gastbloggen of zelf gast te bloggen al helemaal niet als je zelf een blog hebt… nou ja, elkaar helpen is dan het enige wat ik kan verzinnen als je bijv. beginnend bent, maar dat kan ik ook zelf doen, andere bloggers promoten en in het zonnetje zetten wat ik ook met regelmaat doe 😀

  Sharing is caring!
  X

 3. Hans avatar

  Interessante tips weer. Ik ben blij dat ik een hobbyblog heb en geen professionele blog :-). Dat is eigenlijk ook de reden dat ik niet blog via Linkedin. De tip over gastbloggen was ook verhelderend.

 4. Lies avatar

  Weer veel interessants te lezen, dankjewel Sharp Ben 😉
  Vooral over de archiefpagina heb ik nog heel wat te leren… Zeker nu er zo stilaan wat meer blogposts op mijn blog verzameld geraken, raakt het overzicht toch gauw zoek. De ‘lees meer’functie lost gelukkig voorlopig al heel wat om de homepage overzichtelijker te houden.
  Benieuwd hoe mijn blogje er over een jaar of twee zal uitzien 😉

  Enthousiaste groetjes,
  Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.