Geen categorie

Over het muurtje kijkenEens kijken welke interessante artikelen om en rond het bloggen dit keer op mijn leestafel belandden. Kunnen ze ook jouw blog vooruit helpen?

[HOWTO] Visueel is (nog steeds) het nieuwe sexy; 4 blogtips

De titel van dit stuk vat het eigenlijk allemaal perfect samen. Dus is een inleiding verder totaal overbodig. Lekker makkelijk!

Bezoek Nieuws.social

DIGITALE ACROBAAT

De verwondering bij beginnende bloggers over wat zo’n blog zoal met en voor hen doet; het zijn nog steeds de leukste verhalen om te lezen. Zelfs na dik vier jaar “in dit vak” kan ik er maar geen genoeg van krijgen.

Bezoek krullen in de wind

Waarom meer dan 1 miljoen mensen bloggen op LinkedIn

Ja, je kan dus bloggen op LinkedIn. Maar waarom zou je dat doen (naast je “gewone” zakelijk blog)? Interessant cijfermateriaal én een verhaal van een ervaringsdeskundige.

Bezoek Marketingfacts.nl

Gastbloggen: bouw geen huis op de grond van je buren

Heb je je ooit al eens afgevraagd waarom het toch zo moeilijk is om gastbloggers te vinden? De titel van dit stuk licht al een tipje van de sluier… Hoe je het dan wel aan zou moeten pakken???

Bezoek Rachella Martina.nl

SEO mythes die je snel moet vergeten

Ok, SEO is belangrijk als je met je blog veel gratis verkeer uit Google wil halen. Maar over diezelfde zoekmachineoptimalisatie worden ook veel indianenverhalen verteld…

Bezoek Blogaholic.nl

Hoe maak je zelf een archiefpagina?

Dat is nou typisch zoiets waar ik van zeg: “… Euhmm, toch maar een kijken of daar geen plugin voor bestaat!” Ik ben namelijk niet zo handig met code enzo… Maar als je niet op WordPress.org blogt (of het gewoon zelf eens wil proberen), dan weet je nu hoe je zo’n archiefpagina opzet.

Bezoek My Webmistress

photo credit: johan wieland via photopin cc