(Hoe) werkt jouw blog in 2022?

Doe mee aan de bloggers enquête

Tips en inspiratie voor beter bloggen

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…

HomeBlogsGeen categorieOver ’t muurtje (6)

Over ’t muurtje (6)Over het muurtje kijkenHet heeft er misschien niet de schijn van, maar ik weet ook niet alles af van bloggen. En misschien zijn er ook nog wel andere manieren om met een blog om te gaan. Daarom deze rubriek waarin ik mosterd ga halen bij gewaardeerde collega’s. Niks of niemand is daarbij heilig of veilig. Als de mosterd jouw blog maar een beetje vooruit helpt. Kijk even mee over ‘t muurtje naar de betere blogtips van collega’s.

Modeblogs zijn dood, lang leve modeblogs!

Een kijk op het fenomeen modeblogs. Door de ogen van een buitenstaander. Althans, dat vermoed ik. Hebben de vele duizenden modeblogs hun beste tijd gehad?

Bezoek Jeroenmirck.nl

Opmars van adblockers: grootste uitdaging voor publishers tot nu toe?

Heel wat bloggers en webmasters hebben plaats voor advertentieblokken op hun blog. Maar heeft dat nog zin nu heel wat gebruikers/lezers/bezoekers hun toevlucht nemen tot adblockers?

Bezoek Marketingfacts

Het schrijven van reviews is nog wel een klein dingetje…

Goed, dan maar overstappen op een ander verdienmodel. Reviews schrijven bijvoorbeeld? Enkele steengoede tips van iemand die gepokt en gemazeld is in dit vak.

Bezoek Blogaholic.nl

12 essentiële elementen om jouw gastblog geplaatst te krijgen

Wil je iets met gastbloggen, dan is dit een interessant artikel. Oh ja, voor iedereen die op zoek is naar extra exposure en daarbij graag bloggers onder de arm zou nemen is dit een regelrechte must read.

Bezoek AIM

Geef je Blogger blog een professionele look!

Ik heb WordPress altijd geprezen omwille van de “snel professionele look.” En Blogger (blogspot) vaak verguisd voor zijn wat cheap amateuristisch aanvoelen. Dat blijkt niet helemaal terecht. Met deze relatief eenvoudige stappen trek je je Blogger blog net zo strak als een doorsnee WordPress blog.

Bezoek Bloggenenloggen.nl

WordPress thema wisselen? Hier moet je op letten

Nu we toch met het uiterlijk van het blog aan de gang zijn, ook maar even aandacht voor de tegenhanger van WordPress. In principe is overschakelen van het ene design naar het andere redelijk simpel. Toch zijn er wat addertjes onder het gras. Welke? Dat kom je aan de weet in dit artikel.

Bezoek Webtalis.nl

Dat waren ze dan, de betere blogtips die ik de laatste tijd onder ogen kreeg. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen.

 

photo credit: johan wieland via photopin cc

Gebrek aan inspiratie?
Wil je meer bezoekers op je blog?
Abonneer je GRATIS en krijg succestips voor jouw blog in je inbox (plus wat extra’s zo nu en dan)

Tik een zoekterm in, klik Enter, doorzoek 1.000 artikels…


6 reacties op “Over ’t muurtje (6)”

  1. Dankzij Bloggen en Loggen (toevallig ontdekt) gaf ik mijn blogger blog een heuse update. Ik ben fan van haar. Zij heeft het gelukkig niet alleen over WordPress. Ik ben een computer kluns en kan het net redden met blogger. Blogaholic volg ik al een tijdje. Jou trouwens ook Sharp Ben! Je andere tips ga ik eens bekijken.
    Dan wens ik je nog een fijne ‘werk’dag!

  2. Dag Ben,

    Alweer een fijn artikel. Het is inderdaad jammer dat adblock bestaat. Gelukkig ben ik pas beginnen bloggen na de opkomst van adblock waardoor ik niet weet welke inkomsten ik mis.

    Ik wil toch ook nog eens reclame maken voor Blogger. Er zijn heel wat professionele themes online te vinden. Veel ervan zijn zelfs gratis.

    Ik deel de interessante links die je voor ons samen zocht alvast op Twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.