Tik een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

HomeBlogsGeen categorieOver ’t muurtje (14)

Over ’t muurtje (14)

Zo, tijd om weer eens even om me heen te kijken naar de beste blogtips die op andere velden te vinden zijn. “Klik, ontdek en leer,” zou ik zo zeggen!

Lettertype van je handschrift (Gewoon leuker)

Oké, niet écht een blogtip misschien, maar ik geef ‘m toch mee wegens… nou ja, gewoon leuk!

Heb je niet genoeg aan de lettertypes die Microsoft Word je ter beschikking stelt, dan kan je ook opteren voor je eigenste handschrift. Handig om bijvoorbeeld het digitaal document (dat je weggeeft in het kader van het opbouwen van een mailinglijst) van een persoonlijke touch te voorzien.

Mij zal je deze tip niet zo snel zien toepassen. Het kan immers niet de bedoeling zijn om jullie te verplichten een cursus spijkerschrift te laten volgen alvorens jullie mijn content kunnen consumeren.

[wp_ad_camp_3]

Belangrijk: Google Chrome gaat SSL pushen! (Karelgeenen.nl)

Eerder legde ik al uit wat https (SSL) is. En waarom het belangrijk is om ook met jouw blog de overstap te maken van http naar https. Online marketingspecialist Karel Geenen geeft nog een extra argument om er snel werk van te maken:

Het dagboek van een blogger (Bmellow)

Een spiksplinternieuw blog beginnen, het kan binnen een kwartiertje in kannen en kruiken zijn. Melanie koos ervoor om de zaken een ietsje anders aan te pakken.

WordPress database optimaliseren (Indigowebstudio.nl)

Wie druk aan het stoeien gaat met z’n WordPress-blog verzamelt op den duur veel troep; bestanden waar je niks mee bent maar stiekem toch wat opslagruimte slikken. Verwijder deze bestanden en je site zal vlotter werken én sneller laden. In dit artikel wordt een plugin besproken die het opschonen van je database erg makkelijk maakt. Ik gebruik deze plugin al jaren en ben er heel tevreden over.

Wat voor effect hebben inactieve plugins? (Webtalis.nl)

Welnu, jij stelt de vraag. Maikel beantwoordt ze.

Succesvol bloggen? Dan moet je eerst succes definiëren (Blogchick.nl)

Elke blogger die aan een (nieuw) project begint, droomt van succes. Alleen: wat heet “succes?” Dit artikel helpt je om daar achter te komen. En om één en ander te realiseren, natuurlijk!

photo credit: johan wieland via photopin ccGeplaatst

in

door

Tags:

Blogtrommel.com blijven volgen?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.