Ontstaan in de herfst van 2011 telt Blogtrommel.com intussen zo’n 650 artikels. Het merendeel daarvan met tips omtrent het betere blogwerk, dat verbaast je niks.

Wat ik me na al die jaren weleens afvraag:

  • Heb jij nog vragen over Blogtrommel.com ( of de hoofdredacteur)?
  • Over welke onderwerpen wil je graag veel meer lezen?
  • Welke onderwerpen zag ik volgens jou al die jaren schandelijk over het hoofd?
  • Is er iets wat je danig op de zenuwen werkt op dit blog?
  • Welke berichten lees je het liefst?
  • Aan welke artikelen heb je niets?

Enfin, ik ben complexloos op zoek naar tips, suggesties en inspiratie om dit blog beter te maken. En aangezien dit blog er ook (vooral) is voor jou, is jouw feedback meer dan welkom.

Het is in elk geval zo dat als je inspiratie aanbrengt voor een artikel, je (blog) in het stuk wordt vermeld. Dat spreekt.

Mocht je willen dat er een artikel verschijnt over een (bloggerelateerd) onderwerp waar ik weinig over kan vertellen, dan probeer ik een gastblogger te vinden die zijn/haar expertise met ons kan delen.

Dus schroom niet en laat je ideeën, tips, opmerkingen, suggesties en kritiek ongegeneerd achter in een reactie hieronder. En wie iets kwijt wil omtrent zijn/haar eigen blog maar dat liever niet zomaar in de groep wil gooien, mag me een mailtje sturen.