Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels

5 jaar MyThemeShop – alle WordPress-themes en plugins tijdelijk met fikse korting

MyThemeShop premium WordPress themes

Onder het motto “Wie jarig is trakteert” doet MyThemeShop (MTS) dezer dagen een leuke actie. Tijdelijk gaat elk item – 109 WordPress-thema’s en 29 -plugins – voor maximaal 19 USD per stuk de deur uit.

Wie echt niet kiezen kan heeft voor 167 USD toegang tot de volledige bibliotheek van plugins en premium themes.

Volg dit blog en je  weet dat de opmaak en indeling van BT wel eens een issue kan zijn. Als het op (grafische) vormgeving aankomt ben ik geen natuurtalent en ik ben bovendien een eeuwige twijfelaar. En tot slot maken de alsmaar strenger wordende eisen qua leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid het er zeker niet makkelijker op.

Sinds goed een jaar keer ik – na enkele korte omzwervingen – steevast terug naar de premium themes van MyThemeShop. De reden? Hun WordPress-thema’s laten je toe om op een snelle en makkelijke manier je blog op te zetten, dat er naar mijn mening deftig uitziet.

Eén premium WordPress-theme, vele mogelijkheden

Ook leuk: de meeste thema’s komen in 2 tot 6 varianten. Makkelijk aan te passen aan de specifieke noden van zowat elke blogniche. Het spel met verschillende features, indelingen, kleurenschema’s, lettertypes en meegeleverde widgets zorgt ervoor dat je één WordPress-thema koopt, maar ontelbare mogelijkheden krijgt.

De kans dat je collega-blogger met net dezelfde lay-out komt aanzetten lijkt me in ieder geval uitgesloten.

Alle producten dragen een duidelijke MTS-stempel: strak vormgegeven producten zonder veel nutteloze ditjes en datjes die de zaken hopeloos ingewikkeld maken. De focus ligt op efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de blogger zelf als voor de uiteindelijke lezer/gebruiker van de site.

Overigens mag je een aangekocht thema op een onbeperkt aantal blogs toepassen. Dat is niet overal het geval.

De meeste themes worden geleverd met handige widgets:

 • een Facebook-like box
 • mogelijkheid voor het plakken van stukjes html-code in header en footer
 • een flexibel instelbare related post widget voor in de sidebar
 • een widget voor het makkelijk inrichten van advertentieblokken op je blog
 • knoppen voor social media-accounts
 • een related posts sectie (voor onder je blogberichten) ingebouwd
 • je theme startklaar installeren met één muisklik
 • een child theme maken met één muisklik
 • toegankelijke support (Engelstalig)
 • uitgebreide instructievideo’s van de meeste themes en plugins (Engelstalig) Zie hier onder:

Verder zijn alle themes uiteraard responsive, en werden ze ook geoptimaliseerd voor een snelle laadtijd. De mobiele bezoeker van je blog wil immers ook wat.

Leve de custom sidebars!

De meeste premium themes van MyThemeShop zijn uitgerust met custom sidebars. Daar waar je bij veel blogs overal dezelfde zijbalk ziet, kan je het hier laten variëren. Het is dus mogelijk om een verschillende sidebar (met andere widgets) te tonen op de homepage, je (vaste) pagina’s of je archiefpagina’s. Op Blogtrommel.com – dat momenteel het SocialNow-thema gebruikt – spelen de custom sidebars een cruciale rol in de ontsluiting van het blogarchief.

Vele van bovenstaande features kan je natuurlijk ook via een plugin in je bestaand WordPress-blog importeren. Dat geeft je dan wel weer extra nazorg, onder meer op het vlak van veiligheid en qua laadsnelheid van je blog.

Word lid van MyThemeShop, installeer een theme en beperk de risico’s danig… Je thema wordt immers regelmatig bijgewerkt en verbeterd.

Als lid krijg je trouwens zeer regelmatig interessante kortingen aangeboden op de (nieuwste) producten van MTS. Vooral als je meerdere plugins en themes aankoopt kan het heel voordelig worden. Anderzijds is het makkelijk om je te laten gaan, en dan wordt het alsnog een dure grap natuurlijk…

Probleemloos bloggen

Ikzelf heb intussen al verschillende MyThemeShop WordPress-themes en – plugins geprobeerd. Allemaal werkten ze feilloos. Zo is het leuk bloggen!

Nog tot 29 april e.k. kan jij een premium WordPress-theme downloaden voor niet eens een derde van de normale prijs.


Dit bericht bevat affiliate links


Tik hiernaast een zoekterm in, klik Enter en doorzoek 1.000 artikels


Geplaatst

in

door

Blogtrommel.com blijven volgen?

Heeft jouw blog moeite om door te groeien?

In dit gratis e-book 13 tips voor dé groeispurt van je blog vind je 30 pagina’s aan tips en strategieën om je blog klaar te maken voor een grote sprong voorwaarts.

Reacties

Eén reactie op “5 jaar MyThemeShop – alle WordPress-themes en plugins tijdelijk met fikse korting”

 1. Babs avatar

  Ik ben nog steeds helemaal blij met MyThemeShop! Alles loopt eindelijk op rolletjes, wat voorheen niet was. Ik kan het ook iedereen aanraden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.